Şair Can Yücel, aramızdan ayrılışının 19. yıl dönümünde ETOS(Eskişehir Toplum Sanat Derneği) dernek binasında anma etkinliği düzenledi.

Türk şiirinin önemli şairlerinden Can Yücel’in ölüm yıldönümü nedeniyle ETOS (Eskişehir Toplum Sanat Derneği) etkinlik düzenleyerek sanatseverleri buluşturdu.  Belirli Günler ve Haftalar grubunun hazırladığı ve Ebru Yenilmez’in sunduğu programda Yazar Ahmet Taşçıoğlu Can Yücel’in hayatını anlatırken Şair ve yazar Zehra Çam da şiiri ve şiir dili hakkında bilgi verdi.

Okşan Benli, İrfan Ongar, Özlem Yenilmez, Aysel Yiğit Gamsız, Fatma Gül Özcan,Bülent Erkul ve Hüseyin Akçar’ın okuduğu şiirlere gitarıyla Emre Akbay eşlik ettiği programa ETOS üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Etkinlikte konuşan ETOS başkanı Nihal Bağcı, “Bir STK olarak bugün bir şiir ustamızı andık. Topluma sanat yoluyla katkıda bulunan ve sanat yoluyla aydınlanmasına katkı veren tüm sanatçılarımıza gönül borcumuz var. Dernek olarak sizlerin aracılığıyla gönüllülükle bu aydınlanmayı her zaman daha da  yukarı taşıyabilme çabası içerisindeyiz. Bu konuda emek veren tüm sanatçılarımıza ve siz gönüllülerimize ve sanatseverlere teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim