Tüm sahnelerinde perde açarak 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nü seyircisi ile birlikte kutlayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları “Maskeliler”, “Scapin’in Dolapları” ve “Sultan Gelin” adlı oyunlarını ücretsiz olarak sahneledi

Şehir Tiyatroları 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlamaları kapsamında Sultan Gelin adlı oyununu Sultandere Sahnesi’nde saat 14.00’da, “Maskeliler” adlı oyununu Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi’nde ve “Scapin’in Dolapları adlı oyununu B.B. Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’da izleyici ile buluşturdu. Eskişehirli tiyatro severlerin tüm salonları doldurduğu temsiller büyük bir beğeni ve ilgi ile izlendi.

Şehir Tiyatrosu sanatçıları oyunlar öncesinde sahneye çıkarak, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü Bildirilerini izleyiciler ile paylaştılar. 5’inci eğitim yılını tamamlamak üzere olan Şehir Tiyatroları Gençlik Sahnesi’nin yeni dönem kursiyerleri, B.B. Sanat ve Kültür Sarayı Tiyatro Salonu’nda oyun öncesinde “Bitmez Bu Oyunlar” adlı özel performanslarını sahneleyerek tiyatro severlere duygulu anlar yaşattılar. 

Editör: TE Bilişim