Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak’ın Yol Arkadaşım 2 filminin gala gösterimi Eskişehir’de yapıldı. Filmin başrol oyuncularının katıldığı gala, Özdilek AVM’de gerçekleşti. Filmin vizyona girdiği ilk gün Eskişehir’e gelen sevilen ikiliyi coşkulu bir kalabalık karşıladı. Önce kendilerini bekleyen kalabalıkla buluşan ikili daha sonra gösterimin yapılacağı salonları gezdi.  Sinemadaki 10 salonda da Yol Arkadaşım 2’nin gösterimi yapılırken, tüm salonlar tıklım tıklım doldu. Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak salonlara da girerek filmden önce seyircileri selamladı. Oyuncular, “Sizi çok seviyoruz”, “Eskişehir’de de film çekin”, “Bu filmin 3.’sünün de istiyoruz” diye seslendi.

“ESKİŞEHİR’İN UĞURUNA İNANIYORUZ”

Eskişehir’den övgüyle söz eden Oğuzhan Koç, “Eskişehir’e çok kez geldik ve iyi biliyoruz. Geçen yıl Yol Arkadaşım filmimizde de vizyondan önce ön gösterimimizi Eskişehir’de yapmıştık. Geçen sene şahane reaksiyonlar aldık. Bu sene de bunu bekleyerek geldik. Eskişehir’in uğuruna inanıyoruz. İlk filmde gişemiz çok güzel gelmişti. Bugün yine şahane bir ilgiyle karşılaştık. İlkini daha üzerinde bir film yaptığımızı düşünüyoruz” dedi.

“ESKİŞEHİR’DE BİR FİLM YAPMAYI GERÇEKTEN ÇOK İSTERİM”

Eskişehir’de film çekmeyi düşünüyor musunuz sorusunu yanıtlayan İbrahim Büyükak, “Neden olmasın? Eskişehir çok güzel bir şehir. Porsuk çayı çok güzel. Yılmaz Hocamız çok kıymetli bir insan. Şahane bir şehir, insanları da şahane. Burada bir film yapmayı gerçekten çok isterim. Eskişehir halkı enerjisi yüksek bir halk. Bu yüzden burada şakalarımızın çok coşkuyla karşılandığını görüyoruz. Filmimize çok güveniyoruz. İnşallah seyircimiz de beğenir” diye konuştu.

“YOL ARKADAŞIM 3 NEDEN OLMASIN?”

Büyükak, gazetecilerin “Yol Arkadaşım filminin 3.’sünü düşünüyor musunuz” sorusunu ise, “Seyircimiz ilk filmdeki gibi bunu da sever ve sahiplenirlerse inşallah 3. film de neden olmasın” diye yanıtladı.

Büyükak, Yol Arkadaşım filminin 2 milyon gişeye ulaşan gişesine karşılık yeni filmde hedeflerinin ne olduğuna ilişkin soruya ise, “Filmimizi ne kadar çok kişi izlerse o kadar mutlu oluyoruz. Tabi ki bu filmde de bir hedefimiz var. Rakam olarak söylemek ukalalık olur ama ilk filmin başarısını yakalasın istiyoruz” diye yanıt verdi.

ONUR VE ŞEREF’İN YOL MACERALARI GÜLDÜRECEK!

BKM yapımı ‘Yol Arkadaşım 2’ vizyonda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) yine yollarda, yine başları beladan kurtulmuyor!

İlkinde olduğu gibi ikinci filmin senaryosu da İbrahim Büyükak’a ait, yönetmenliğini de yine Bedran Güzel üstleniyor. Başrollerde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor.

Editör: TE Bilişim