Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen Başka Sinema Eskişehir Film Geceleri başladı. Etkinliğin ilk gününde etkinliği ile Eskişehirli sinemaseverler, açık havada film izlemenin keyfini yaşadı.

Tepebaşı Belediyesi’nin katkıları ile Başka Sinema tarafından düzenlenen Eskişehir Film Geceleri etkinliği ile açık havada film gösterimleri başladı.

17 – 25 Eylül tarihleri boyunca seyirciler her akşam saat 20.00’de ödüllü ve ses getiren yapımlarla buluşuyor. Eti eski fabrika alanında gerçekleştirilen gösterimler boyunca bazı filmlerin yönetmen ve ekipleri de Eskişehir’e konuk olacak. Bu sene ilk kez düzenlenen etkinlikte konuşan Başka Sinema Genel Koordinatörü Cenan Tüzel, katkı veren kurum ve kuruluşlara teşekkür ederken katılımcılara da iyi seyirler diledi.

Başka Sinema Eskişehir Film Geceleri’nde ekip katılımlı ve söyleşili özel gösterimler ve gece seansları da yer alacak. Etkinlik biletleri Biletix üzerinden satın alınabiliyor. Koronavirüs önlemlerinin de uygulandığı gösterimler hakkında detaylı bilgiye, http://www.baskasinema.com/filmler/baska-sinema-eskisehir-film-geceleri/ adresinden ulaşılabiliyor.

Editör: TE Bilişim