Ve Yazdılar;

Yazmalı Bütün kadınlar deyip inandılar. KADININ SESİNİ KADININ DUYURACAĞINA!

Yaşamdan kesitleri satıra dökerek olanca gerçekliğiyle seslendi  KADINLAR...  

Herkes biraz “Kadın” olabilir mi? Dedik ve umarım biraz da olsa anlatabildik kendimizi, duygularımızı…  Mısralardaki Öykü'M Genel Yayın Yönetmeni Sayın Mustafa Yılmaz  ve ondokuz farklı kalem farklı kadın  hikayeleriyle bu kitabı oluşturduk.  Kalemleriyle hikayeleri yazan Ayşegül Eser Ünal, Betül Ünveren, Derya Akar Balci, Dilek Yaka, Emine Çelik, Gülnihal Baki, Hatice Altunay, Güler Hatice Demircan, Füsun Balcı, Hülya Kuru, İkbal Aydın Özkaya, Gülhan Yılmaz, Kadriye Arıcı, Nezihat Keret, Olcay Kasımoğlu,Sema Çetintaş, Şule Aydın, Şükran Torun,Vildan Çalışkan ondokuz farklı kadın yurtiçi ve yurtdışından katılımlarıyla bir çok farklı kadın hikayelerine imza attılar. Ve her kadın ayrı bir değer, ayrı bir hikâyeydi bu kitapta.

Ve kadın erkek ayırmadan yolumuza yaren herkes mutlaka okumalı bu gerçek kadın anlatılarını...

HERKES BİRAZ KADIN OLABİLİR Mİ? 

Aslında kadına dair bir tanım yapmak mümkün olmasa gerek. Çünkü hayatın her alanında ve her saniyesinde varlığıyla, ihtişamıyla, empatisiyle, sevgiyi ve fedakârlığı en iyi şekilde ifadesiyle, güzelliğiyle kendini kanıtlamıştır kadın!

Anlattık, paylaştık, yazdık ve hep de anlatacağız, paylaşacağız, yazacağız. Hep birlikte kadın gözüyle görüp, kadın yüreğiyle hissedene kadar HERKES BİRAZ KADIN OLABİLİR Mİ? Diyerek biraz da olsa farkındalık yaratmaya kadınları anlamaya davet ettiler.

Mısralardaki Öyküm KADIN Çalıştayı -1-

Editör: TE Bilişim