Eskişehir Ticaret Borsasınca gerçekleştirilen “Kadın ve Toprak” temalı ulusal fotoğraf yarışmasına katılan ödüllü fotoğraflar Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezinde sergilendi.

Eskişehir Ticaret Borsası ve Anadolu Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen sergi çok ilgi gördü.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı, ETB Meclis Başkanı Hasan Öztürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent ERASLAN, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cem Işık, İl Tarım ve Orman Müdürü Dr. Emine Sever, DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, ETO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kahya, Eskişehir Kadın Girişimciler İl İcra Kurulu Başkanı Elif Gürkaynak, ETB kadın girişimcileri Serap Yıldırım, Esra Zümrütpınar, ZMO Eskişehir Şube Başkanı Muazzez Günay, Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi üyesi Zehra Zeydan, Tepebaşı Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve ETB kadın üyelerinin yer aldığı sergiye Üniversite öğrencileri ve sanatseverler yoğun ilgi gösterdiler.

Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan açılışta yaptığı konuşmada;                                    

“8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü vesilesiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyor, ev sahipliğinden, işbirliğinden ve desteklerinden dolayı Anadolu Üniversitesi Rektörü Sayın Prof.Dr. Şafak Ertan Çomaklı’ya teşekkür ediyorum. Birbirinden değerli bu fotoğraflar 17 Mart 2020 tarihine kadar sergilenmeye devam edecek.” dedi.

Rektör Çomaklı ve Başkan Zeydan, sergiyi ziyaret eden kadın ziyaretçilerin kadınlar gününü tebrik edip karanfil takdim ettiler.                                                                                

Editör: TE Bilişim