Eskişehir Kent Konseyi’nin “Kütüphaneler Kuruyoruz” kampanyası kapsamında Konya’da bulunan bir okula gönderdiği kitaplar için öğrencilerden teşekkür mesajı geldi.

Kültür Sanat Çalışma Grubu Kitap ve Edebiyat Kolu tarafından başlatılan “Kütüphaneler Kuruyoruz” kampanyası ile Türkiye’nin dört bir yanına kitaplar gönderiliyor. Gelen taleplere kitap bağışlarıyla karşılık veren Eskişehir Kent Konseyi, birçok okulun kütüphanesine ciddi katkılar sağlıyor. Son olarak Konya- Yunak İnönü Ortaokulu’na gönderilen kitaplar, öğrencilere büyük sevinç yaşattı. Kitap bağışı için teşekkür eden öğrenciler “Kilometrelerce öteden çağrımıza kulak vererek kütüphanemize katkıda bulunduğu için Eskişehir Kent Konseyi’ne teşekkür ederiz. Desteğinizle çok daha donanımlı ve çeşitli bir kütüphanemiz oldu” dediler.

Kültür Sanat Çalışma Grubu Başkanı Ali Kara ise “Amacımız kitapsız, kütüphanesiz hiçbir okulun kalmaması. Bu amaçla başlattığımız kampanyamıza destek verenlere teşekkür ediyor, kitap bağışında bulunmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim