Kamumanset.com – Masterchef yeni sezon başladı. Hafatanın 4 günü yayınlanan yarışmada ilginç yarışmacı ve diyaloglar yaşanmaktadır. TV 8 ekranlarında yayınlanan Masterchef hangi günler saat kaçta yayınlanıyor. Masterchef Saat Kaçta Başlıyor. Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrikaya kimdir. Masterchef ödül ne sorularının cevabı Kamumanset.com.da

Masterchef Saat 20.00 da başlamaktadır. Enünlü şeflerin jüri olarak görev yaptığı Masterchef yarışması Cuma,Cumartesi, Pazar, Pazartesi günleri TV 8 ekranlarında saat 20.00 da başlamaktadır. Eleme yarışmacılarının katılımıyla Masterchefte yarışmacı olarak devam edecek yarışmacıların katıldığı Masterchef yemek yapmasını bilen izleyiciler tarafından ve Türkiye’nin eğlence kanalı olan TV8 de yaz aylarında yayın hayatına başlamıştır.

Masterchef jüri adaylarının belirlemesiyle kendilerine verilen yemekleri hazırlayan yarışmacılar canlı yayında hünerlerini sergileyerek şef Mehmet Yalçınkaya, şef Somer Sivrioğle ve Danilo Zanna’nın tadımına sunmaktadırlar. Üç şeften alacakları evet yada hayır oyundan ikisinin evet oyunu alan yarışmacılar bir üst tura yükselme hakkına sahip olacaktır. İlerleyen dönemlerde de düellolara katılacak olan yarışmacılar gerek grup gerekse bireysel olarak bütün hünerlerini sergilemek zorundadırlar.

Yarışmanın ayrı bir önemi ise Türkiyenin en iyi şefi olmak üzere yarışan yarışmacılar üçlü şefler Mehmet Yalçınkaya,  Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ve yardımcı şeflerden de yemek yapma konusunda derslerde almaktadırlar. Yarışma sonucunda birinci olan yarışmacı masterchef olarak Türkiyenin birincisi olarak seçilecek ve büyük ödülü almaya hak kazanacaktır.

Şef Mehmet Yalçınkaya Kimdir

Masterchef yarışmasında jüri üyesi olarak bulunan ve iyi bir kariyere sahip olan Şef Mehmet Yalçınkaya Bolu’da 1974 yılında doğmuştur. 46 yaşında olan Şef Mehmet Yalçınkaya Türkiye’nin en önemli şefleri arasında yer almaktadır. 12 yaşında şeflik eğitimi alan amcasının yardımıyla kariyer hayatını geliştirmiştir. Eğitim hayatını tamamlayan şefimiz ülkemizde bulunan bir çok ünlü restaurantta çalışmıştır. Yurt dışı kariyerine sahip olan Mehmet şef Fransa Almanya ve Katar'da da Gastronomi ve Mutfak Koordinatörlüğü yapmıştır. En son olarakta İstanbul Kalamış Marina Hotel’de Executive Chef olarak kariyerine devam etmektedir.Mehmet şefimiz ayrıca 2012 de düzenlenen Dünya Aşçılar Olimpiyatları Gümüş Madalya kazandı.

Şef Somer Sivrioğlu Kimdir Kariyeri

Masterchef yarışmasında önemli bir yere sahip olan Somer Sivrioğlu 25 Mayıs 1971 doğumludur. Şu anda ise 49 yaşındadır. Kariyer hayatına erken atılan şefimiz 25 yaşında Avusturalya’da eğitim almıştır ve ülkemize kendini yetiştirmiş kariyer sahibi bir sef olarak dönmüştür. Daha sonra Sidney’de bir Türk restourantı olan Efendy restourantını açmıştır. Sidneyin en iyi ve en ünlü restorantları arasında yer almayı başarmıştır. Hem Türkiye hemde Avusturalya’da ünlü bir şef olmayı başarmıştır. Avusturalya’da birçok yarışmaya ce programa katılarak kariyer hayatında en son oalrakta MAsterchef yarışmasında şef olarak yer almaktadır.

Şef Danilo Zanna Kimdir Eşinin adı ve kariyeri nedir

Ülkemizde yayınlanan yarışmada şef olarak katılan ve şivesi ile karşımıza çıkan Danilo Zanna İtalyan asıllıdır. Elin oğlu programına katılarak kendini ön plana çıkarmayı başarmıştır. 15 Nisan 1982 tarhinde İtalyada doğan Danilo şef Tuğçe Demirbilek ile sevgili hayatı yaşadıktan sonra Türkiye’ye gelmiştir. Burada Tuğçe Demirbilek ile evlenen Danilo şef restorantlarda çaışmış devamında ise İtalyan işiprogramında sunuculuk yapmıştır.

Bir erkek çocuk sahibi olan Danilo Zanna son olarak Görümce isimli sinema filminde de yer almıştır. Yemek yaparken aksanlı Türkçesi ile yaptığı esprileriyle Türkiye'yi güldürmüş bir isimdir.

Kaynak: Kamumanset.com

Editör: TE Bilişim