Odunpazarı Kent  Konseyi  Kadın Meclisi, bir çok alanda olduğu gibi Eskişehirli  yazarlarımızdan,  Vildan ÇALIŞKAN’ a ikinci kitabı ‘’B/AŞKA YAZIYORUM’’ içinmini konser eşliğinde söyleşi ve imza günü  etkinliği hazırladı.

Kadın Meclisinin düzenlediği söyleşi ve imza etkinliği22 Haziran 2018 Cuma günü Yunusemre Kültür Merkezi’ n de saat 20.00 de Mehmet Sadık Bozkurttarafından sunulacak.

Yazar ve şair Vildan ÇALIŞKAN; “Biz yazarlar, şairler maalesef bu hayattan göç ettikten sonra hatırlanıyoruz.Bir dönemde gönüllüğünü keyifle yaptığım Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi, sanatçı kadınları yaşarken desteklemek için vefa duyguları ile bu şehrin şair kadınlarını unutmayıpdestek vererek, emeklerini ve yazdıkları her satırın kıymetli olduğunu vurgulamıştır.

Ve 2. kitabım ‘’B/AŞKA YAZIYORUM’’ a düzenlemiş oldukları bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. ‘’Şiir; hayata dair yazılmış en küçük ahenkli öykülerdir.’’ Yazmanın keyfine sımsıkı tutunmuş, aşkın, sevginin, tutkuların, hep söylediğim gibi ‘’ŞAİRİN KALEMİ YÜREĞİDİR’’ cümlesiyle iç sesin, duyguların ve aşkın en masumane tariflerini içeren, içten, sıcacık ve kendinizi de içinde hissedeceğiniz ‘’B/AŞKA YAZIYORUM’’imza ve söyleşi etkinliğine tüm Eskişehirli dostlarımızı bekliyorum.”

Editör: TE Bilişim