Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi, bir çok alanda olduğu gibi Eskişehir’li yazarlarımızdan, Vildan Çalışkan’ a ikinci kitabı ‘’B/AŞKA YAZIYORUM’’ için mini konser eşliğinde söyleşi ve imza günü etkinliği düzenledi.

22 Haziran 2018 Cuma günü Yunusemre Kültür Merkezi’ nde saat 20.00 de Mehmet Sadık Bozkurt tarafından sunulan programda Odunpazarı kent Konseyi Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu ve Kadın Meclisi Başkan Yardımcısı Arzu Yılçın B/AŞKA YAZIYORUM’DAN şiirler okudular. Ayrıca Vildan Çalışkan’ın oğlu Melih ve Yağmur Zaman, müzikleriyle eşlik ettiler.

Yazar ve şair Vildan Çalışkan;  ülkemizde yazarlar, şairlerin  hayattan göç ettikten sonra hatırlandığını belirterek, bir dönemde gönüllüğünü yaptığı Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, sanatçı kadınları yaşarken desteklemek için vefa duyguları ile bu şehrin şair kadınlarını unutmayıp destek vererek, emeklerini ve yazdıkları her satırın kıymetli olduğunu ifade etti.

2. kitabı ‘’B/AŞKA YAZIYORUM’’ a etkinlik için Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru,  Genel Sekreteri Nilüfer Kurumehmetoğlu, Kadın meclisi Fisun Uzunoğlu ve Arzu Yılçın  ile sunumunu yapan Mehmet Sadık Bozkurt’a teşekkür eden şair Vildan Çalışkan, ‘’Şiir; hayata dair yazılmış en küçük ahenkli öykülerdir.  Yazmanın keyfine sımsıkı tutunmuş, aşkın, sevginin, tutkuların, hep söylediğim gibi  şairin kalemi yüreğidir cümlesiyle iç sesin, duyguların ve aşkın en masumane tariflerini içeren, içten, sıcacık ve kendinizi de içinde hissedeceğiniz ’B/AŞKA YAZIYORUM’ imza ve söyleşi etkinliğine sevenlerimin ilgisi için teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlik öncesi ve sonrası şair Vildan Çalışkan şiir severlere kitabını imzaladı.Etkinlik sonrası Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru, şair Vildan Çalışkan’a bir teşekkür plaketi verdi.

Editör: TE Bilişim