Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası’nın bu haftaki programında çocuk sanatçılar Eskişehirlilerle buluştu. Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlenen konserde Şef Rustam Rahmedov ve çocuk sanatçıların müthiş performansı sanatseverlerden büyük alkış aldı.

2002 yılında kurulan ve ülkemizin en genç ve en hızlı gelişim gösteren sanat kurumlarından biri olarak Eskişehirli sanatseverlere unutulmaz dinletiler sunmaya devam eden Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası bu hafta Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’na özel konser düzenledi. Şefliğini Rustam Rahmedov’un üstlendiği gecenin ilk bölümünde arp sanatçısı Ada Canata, keman sanatçıları Maria Karolina Rahmatulla, Nil İpek Şabi, Defne Güngör ve viyola sanatçısı İklim Özenli solistlik yaptı.

 Senfoninin ikinci bölümünde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası ile birlikte yine çocuk sanatçılar sahne aldı.  İkinci bölüm solistleri keman sanatçısı Naz İrem Türkmen, silofon sanatçısı Çetin Özen, piyanistler Mert Hakan Şeker, Eda Öncül ve Melis Çelik gösterdikleri başarılı performansla izleyicilerden büyük alkış aldı. Gecenin sonunda Eskişehirli sanatseverler, Şef Rustam Rahmedov ve yaşları 8 ile 15 arasında değişen çocuk sanatçıları ayakta alkışladı.

Editör: TE Bilişim