Sanatseverlerin bilet alabilmek için uzun kuyruklar oluşturduğu Senforock Konserleri Büyükşehir Belediyesi tarafından yoğun istek üzerine bir kez daha Eskişehirliler ile buluşuyor. 22 Haziran Cumartesi saat 21.00’de bu kez açık hava konseri olarak düzenlenecek konser Anıt Park arkasındaki Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası tarafından geçtiğimiz aylarda düzenlenen ve biletleri günler öncesinden tükenen Senforock Konseri yoğun talep üzerine tekrar sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından “Salonlara sığmadık, meydanlara taşıyoruz” sloganıyla duyurusu yapılan konser 22 Haziran Cumartesi saat 21.00’de Anıt Park arkasındaki Cumhuriyet Meydanı’nda ücretsiz olarak düzenlenecek.

Senfoni Orkestrası ile konuk solistlerin seslendirdikleri yerli ve yabancı rock şarkıları ile Eskişehirlilere unutulmaz bir gece daha yaşatacaklarını ifade eden Senfoni Orkestrası yetkilileri, binlerce Eskişehirlinin eşlik edeceği şarkılar ile Edip Akbayram, Cem Karaca, Barış Manço, Erkin Koray gibi ustaları anacaklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim