İstanbullu seyircilerin karşısında “Şenlik Çıkmazı” oyunuyla çıkacak Sui Generis Tiyatro ekibi, turneden turneye koşan Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin köklü grubu Sui Generis tiyatro, bu sene 10.yılını kutluyor.

Kurulduğu günden bu güne kadar birden fazla turneye katılan tiyatro grubu, bu sefer de İstanbul Maltepe Belediyesi’nin ‘Uluslararası Tiyatro Festivali’nin konuğu olarak davet edildi.

16 Eylül pazar günü saat 16.00 da “Şenlik Çıkmazı’’ oyununu sergileyecek tiyatro grubu, bütün hazırlıklarını tamamladı. Sezona hızlı bir giriş yapan tiyatro grubu, sürpriz oyunları ile üniversitede ve şehir merkezinde tiyatro severlerin karşısında olacak. Erkan Gündüz’ün yazdığı oyunu, Şehir Tiyatroları’nın başarılı sanatçısı Yalçın Özen yönetti. Oyunun koreografisi ise; grup koordinatörü Av. Hüseyin Akçar tarafından yapıldı.  Hande Özder, Hüseyin Akçar, Berçem Çelik, Burcu Demirtaş , Beyza Demir, Berfin Şamat, Alperen Karakuş, Gürkan Hekim, Atacan Demirkol, Tamer Çakallı ve Ufuk Kuzucu’nun rol aldığı oyun; müzikli güldürü olması sebebiyle, dikkat çeken tiyatro oyunları arasında yer alıyor.

Uluslararası Tiyatro Festivali’ne davet edildikleri için büyük mutluluk duyduklarını belirten grup koordinatörü Akçar, grubun Türkiye çapında tanınırlığına dikkat çekti. Ekip arkadaşlarına teşekkür eden Akçar, hem  tiyatronun ve  hem de Sui Generis Tiyatro’nun da her yerde olduğunu dile getirdi.

Editör: TE Bilişim