Eskişehir’de ve tüm Türkiye’de sergiledikleri oyunlarla adından sıklıkla söz ettiren Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin köklü grubu Sui Generis Tiyatro’, ‘Uluslararası 10’ncu Ayvalık Tiyatro Festivali’nin konuğu olarak davet edildi.

28 Nisan 2019 pazar günü saat 21.00’de Ayvalık Sanat Fabrikası Tiyatro Salonu’nda , “12 Öfkeli” oyununu sergileyecek ‘Sui Generis Tıyatro’, bütün hazırlıklarını tamamladı. Festivalde kapanış oyunu olarak seyircilerle buluşacak ‘Sui Generis Tiyatro’, bu sene 10’ncu yılını kutluyor. Oyunun yönetmenliğini; Eskişehir Şehir Tiyatrolarının başarılı sanatçısı Hakkı Kuş üstleniyor. Oyunda ışık tasarımı; Kutan Gökkaya, hareket düzeni ise; Hüseyin Akçar tarafından gerçekleştirildi. Şüphelinin suçlu olduğunun genel kabul görüldüğü jüride; bir üye bu karara karşı çıkarsa ne olur? 12 jüri üyesi üzerinden adalet kavramını sorgulayan oyun, Ayvalık seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor

10’ncu Uluslararası Ayvalık Tiyatro Festivali’ne davet edildikleri için büyük mutluluk duyan grup koordinatörü Av. Hüseyin Akçar, ‘Grubun tüm Türkiye çapında tanınırlığına’ dikkat çekti. Bütün ekip arkadaşlarına teşekkür eden Akçar, ‘’Tiyatronun her yerde olduğunu ve Sui Generis Tiyatro’nun da her yerde olduğunu’’ dile getirdi.

Editör: TE Bilişim