Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin açık alan çalışmalarında uyguladığı ‘Şehir Estetiktir’ anlayışının başka bir örneği olan trafoların renklendirilmesi çalışmaları devam ediyor.

Şehrin birçok farklı noktasında heykelleriyle, kent mobilyalarıyla, peyzaj çalışmaları ile şehrin güzelliğine güzellik katan Büyükşehir Belediyesi, Doktorlar Caddesi üzerinde bulunan trafoların renklendirilmesinin ardından Adalar mevkiinde bulunan Köprülü Sokaktaki trafoya da renk kattı. Doktorlar Caddesinde Yeşilçam’ın unutulmaz karakterleri, hayvan ve alternatif mekanlar üzerinde çalışan Park ve Bahçeler Dairesi Bakanlığı Dairesi personeli, Köprülü Sokakta bulunan trafoda ise müzik enstrümanları konseptinde çizim ve boyamalarını yaptı.

Çalışmaları hayranlıkla takip ettiklerini ifade eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine bu güzel çalışmalar dolayısıyla teşekkür ederken, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de trafo boyama ve renklendirme işleminin şehrin farklı bölge ve caddelerinde devam edeceğini belirttiler.  

Editör: TE Bilişim