Kocaeli ilinde başarılı çalışmalarıyla eğlence dünyasında kendisinden sıkça söz ettiren 30 yaşındaki Vildan Ayseçkin, çeşitli şehirlerden teklifler alıyor.

Dedeleri tarafından aslen Bilecik’li olduğunu ve Kocaeli’nde doğup büyüdüğünü belirten Ayseçkin, DJ’lik mesleğini ise 3 yıldır yaptığını söyledi.

Ailesi tarafından büyük destek gördüğünü ifade eden Vildan Ayseçkin  şu açıklamalarda bulundu;

“ Kocaeli Üniversitesi kimya teknisyeniyim. Okuduğum sektörle alakalı iş yapmıyorum aslında . Eşim, ailem en büyük desteğim. 3 senedir DJ’lik yapıyorum. Aslında instgram fenomenliği yapıyorum. Eğlenceli videolar atıyordum. Bunun üzerine teklif geldi o şekilde DJ oldum. Çok çalışıp kendimi sürekli geliştiriyorum. Kocaeli’nde aranılan çok talep gören , İsmimi kısa zamanda duyuran biri oldum. Bayanlara özel kına gecelerinde ve kadınlar matinelerinde yer alıyorum. Fotoğrafçısından ses sistemcisine,sahne kurulumuna kadar ilgilenen birçok organisazyon firmalarında da yer alıyorum.2019 yılında çok güzel geçti. 2020 yılında bir çok şehirde olacağım. Bu işi eğlenmeyi sevdiğim ve ruhuma,kişiliğimi yansıttığı için yapıyorum başarmak burada  geliyor olabilir. İsmimi Kocaeli genelinde değil Türkiye’nin bütün şehirlerinde duyurmaya başladım.Her zaman şunu söylerim Kalbin temizse hikayen mutlu biter” dedi.

                                                                                      

Editör: TE Bilişim