Eskişehir Ülkü Ocaklarının tertiplediği, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tiyatro ekibi tarafından ‘Keloğlan’ adlı oyun İnönü Ülkü Ocağı ev sahipliğinde sahnelendi.

Türkiye’nin birçok yerinde, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tiyatro ekibi tarafından ‘Haydi çocuklar tiyatroya’ sloganı ile sergilenen ‘Keloğlan’ oyunu, Eskişehir İnönü İlçesi İnönü Vehbi Koç Ortaokulu salonunda sergilendi.

Sahnelenen oyunu çocukların ilgiyle izlediği gözlemlendi.

Eğitim, sosyal-kültürel seferberliğimiz devam ettiğini belirten Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy, “Ülkü Ocakları olarak çocuklarımızı, geleceğimizin mimarlarını çok önemsiyoruz. Ülkü Ocakları Genel Merkezimiz Çocuklarımız için Nutuk, Bilge Türk ayrıca Türk tarihinin en önemli eserlerinden olan Çocuklar için Kutadgu Bilig’i hazırladı. Bu minvalde yerli ve milli değerlerimizle donatılmış tiyatrolarımızı da sahneliyoruz. Bu akşam da talimatımızla, İnönü Ülkü Ocağımızın ev sahipliğinde gerçekleşti. Bu fırsatları bizlere sağlayan Genel Başkanımız Sinan Ateş Bey'e, Ülkü Ocakları Genel Merkezi'ne, bize desteklerini esirgemeyen Belediye başkanı ve başkan yardımcımıza, İnönü Ülkü Ocağı Başkanımız ve Yunus Erol ve yönetimine, bugün salona gelerek etkinliğimize katılan çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İnönü Ülkü Ocağı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen program Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ve yönetimi, İnönü Belediye Başkan yardımcısı Serhat Hamamcı, MHP İnönü İlçe Başkanı Sadık Önal, ilçe, İlçe ve taşra ocak başkanları ve yönetimleri, STK temsilcileri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Editör: TE Bilişim