Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanlığı , uyuşturucu ve madde bağımlılığından gençleri uzak tutmak için yaptığı çalışmalara "Cehalet" adlı tiyatro oyununu da ekledi.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sn. Olcay Kılavuz'un uzun zaman önce başlattığı ; "Ey Türk Gençliği ! Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme !" çağrısına , il ve ilçe teşkilatları büyük destek vermiş Türkiye'nin dört bir yanında çalışmalar başlatılmıştı. Ülkü Ocakları Eskişehir il yöneticileri , ilçe başkanları , mhp il ve ilçe yöneticileri , vakıf , dernek ve sendika temsilcilerinin de yoğun katılım gösterdiği program izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.
Yapılan açıklamada Ülkü Ocakları Eskişehir İl Başkanı Yasin Yumrukaya, şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sn. Olcay Kılavuz Bey'in öncülüğünde atalarına layık , her yönden donanımlı, sağlıklı, asil bir Türk gençliği yetiştirmek için canla başla çalışıyoruz. Bu yolda gençliğin en büyük düşmanı uyuşturucu ve madde bağımlılığıdır. Bizler tüm imkanlarımızı seferber edip bu düşmanı yok edeceğiz. İslam'ın da bu illete karşı olduğunu göz önünde bulundurup, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal'in hayallerindeki sağlıklı, başarılı, her yönden donanımlı asil bir Türk gençliği ışığında, Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in; ‘Gençliğimizi büyük bir savaş bekliyor. Bozgunculuğa, tembeliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş’ sözünden yola çıkarak gençliğimizi yetiştirecek ve bilimde, sanatta, sporda Türk'ün gücünü cihana vuracağız.”

Editör: TE Bilişim