Eskişehir Çevre Koruma ve Geliştirme Derneği  ve Odunpazarı Kent Konseyi Kadın Meclisi  birlikte organize ettiği Tek kişilik tiyatro oyunu Yunusemre Kültür Merkezinde sahneye konuldu.

Oyuncu &Yönetmen Elif Bestem Sinan Taşkömür’ün oynadığı Tek kişilik Tiyatroda “Yalnız Kadın & Ben Ulrike Bağırıyorum oyunu büyük beğeni topladı.

Sunuculuğunu Tülin Onar’ın yaptığı, Çevre Derneği adına Dilek Bayraç’ın, Odunpazarı Kent Konseyi adına Arzu Yılçın’ın, Kadına şiddet konusunda Prof.Dr. Gülten Seber ve Kadın hakları konusunda Av. Heval Yıldız Karasu birer konuşma yaptı.

Yunusemre Kültür Merkezinde düzenlenen tiyatro kadınların sorunlarına dikkat çekmek amacıyla sahnelenen oyuna,  Sevinç, Çavlum, Kızılcaören, Danişment ve Gündüzler mahallesindeki kadınlar büyük ilgi gösterdi.

Odunpazarı Kent Konseyi ve Eskişehir Çevre Derneği ( ESCEVDER ) bundan sonraki çalışmalarda da birlikte hareket ederek halkımızın bilinçlendirilmesi, kültür düzeyinin arttırılması ve ufuklarının açılmasında katkıda bulunacaklarını ifade ettiler.

Editör: TE Bilişim