Fotoğraf Sanatçısı Bedrettin Yılmaz”ın “Benim Objektifimden” ilk kişisel fotoğraf sergisi, Eskişehir Sanat Derneği Sanat Galerisinde  açıldı.

Serginin açılışını yapan Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner “Sanat Derneğinin kuruluşu ve dernek olarak yapmış olduğu çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi vererek, yetenekli bir arkadaşımız olan Bedrettin Yılmaz”ın objektifinden yansıyan fotoğraflardan oluşan sergiyi sanatseverlerle buluşturmaktan mutluluk duyduğunu belirterek serginin açılışını yaptı.

Tek bir kare için uzun saatlere kadar beklediğini ifade eden Bedrettin Yılmaz “Yaşadığım kent Eskişehir başta olmak üzere doğa,insan,yaşam taşlarından oluşan 30 adet fotoğraf karelerini bir de benim objektifimden görmenizi istedim. Fotoğraflarımın her birinin ardında ayrı bir emek ve özen var. Tek bir kare için sabahlara kadar beklediğim de oldu, gün ışırken defalarca deklanşöre bastığım da. Bu sebepledir ki göreceğiniz tüm fotoğrafların objektifimden dökülen ayrı ayrı öyküleri var. Umarım sizler de benim kadar severek bakarsınız her bir kareye” diye konuştu.

Fotoğraf Sanatçısı  Bedrettin Yılmaz ilk kişisel fotoğraf sergimin açılışına destek veren Eskişehir Sanat Derneği Başkanı Şehabettin Tosuner, Dernek Fotoğraf Birimi Başkanı Nilüfer Sezen başta olmak üzere sergiye katılan sanatseverlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Açılışı yapılan sergide yer alan fotoğraflarla ilgili Bedrettin Yılmaz bilgiler verdi. “Benim objektifimden” fotoğraf sergisi 26 Aralık 2017 tarihine kadar Sakarya Caddesindeki Eskişehir Sanat Derneği Sanat Galerisinde mesai saatleri içinde gezilebilir.

                                                                                                                                                                         

Editör: TE Bilişim