Kurumsal hediyeler ile protokol çözümler mi? evet, doğru anladınız. Öyle bir adresten bahsediyoruz ki içerisinde ne ararsanız var. Kurumsal hediyeden ağızlara layık kurumsal çikolata türlerine, promosyon ürünlerden protokol hediyeleri seçeneklerine kadar her şey var. Özellikle de sizleri iş hayatınızda en üst seviyelere taşıyacak kibar ve bir o kadar da kaliteli ürünler vereceğimiz bu adreste yer alıyor. Peki, bu adres neresi?

Elbette ki şu an herkesin dilinde olan ve ürünleriyle adından söz ettirmeyi başaran kurumsal hediye mağazası… Bu mağazada öyle güzel ve manevi değeri yüksek ürünler, hediyeler var ki adeta hayran kalacaksınız. Özel günler, iş yemekleri, davetiyeler, kurumsal ziyaretler ve çok daha fazlası için sizlerin de en yeni alışveriş adresi bu mağaza olacak. Üstelik hayran kalacağınız bu mağaza eminiz ki sizlerin de vazgeçilmezleri arasında yerini alacak. Daha neler var?

Neler yok ki? Mesela her özel ana vurgu yapacak hediyeler de yine bu mağazada bulunuyor. Özel üretim ürünler ile gözleri kamaştıran tasarımlardan yola çıkın da orijinal tasarımlarıyla mest olacağınız ahşap ürünler modellerine bakın. Daha birçok şey…

Kurumsal Hediye Alternatifleri Neler?

Kurumsal hediye, kurumuzun prestijini yükseltecek birden çok promosyon ürünün bir arada bulunduğu en sevilen mağazalardan bir tanesidir. Kurumunuzun açılışına, davetine özel hediyeleri hazırlatabileceğiniz tüm hediyelerin adresi kurumsal hediye mağazası. Ayrıca kurum çalışanlarınıza da sürpriz olarak alabileceğiniz çoğu hediye için bu hediye bölümünü tercih edebilirsiniz. Peki, kurumsal hediye alternatifleri neler?

·         Altın yaldızlı Türk kahvesi fincanı su bardağı singleslim gül yapraklı lokum Türk kahvesi

·         İkili altın yaldız kulplu Türk kahvesi fincanı ve mavi desenli su bardağı Türk kahvesi

·         Protokol set bitter çikolata kaplı fıstıklı lokum yeşil çay kolonyası

·         Protokol set çikolata kaplı fıstıklı lokum yeşil çay kolonyası

·         Protokol set sütlü çikolata kaplı fıstıklı lokum yeşil çay kolonyası

Ve daha nice alternatifler var. İstediğiniz kurumsal hediyeleri seçebilir, kurum ziyaretlerine giderken yanınızda bu hediyelerden birini götürebilirsiniz. 

Kurumsal Ziyaretlerinize Özel Üretim Ürünlerle Yön Verin!

Özel üretim ürünler, müşteri talebi doğrultusunda hazırlanmaktadır. En farklı ver tarz ürünlerin üretimini yapan kurumsal hediye mağazası her geçen gün stoklarını yenilemeye devam ediyor. Özellikle de kalitesiyle de geniş yankı uyandıran her bir ürün uygun fiyatlı olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Peki, kurumsal ziyaretlerinizde sizleri yalnız bırakmayacak bu seçenekler neler?

·         Premium Türk kahvesi siyah hediyelik kahve bayram hediyesi

·         Premium filtre kahve siyah hediyelik kahve

·         Protokol set çikolata kaplı fıstıklı lokum yeşil çay kolonyası

·         Protokol set sütlü çikolata kaplı fıstıklı lokum yeşil çay kolonyası

Gibi daha bir sürü özel üretim ürün mevcuttur. İmajınıza güç katacak ve ağırlığınızı ortaya koymanıza vesile olacak bu hediyelerden dilediğinizi alabilirsiniz. Zira içerisinde protokol hediyeleri de olan bu setler çok sevilecek. 

Kurumsal Hediye Seçenekleri Pahalı Mıdır?

Kurumsal hediye kutusu pahalı mıdır diye çok daha fazla düşünmenize gerek yok. Çünkü biz kurumsal hediye mağazası olarak birbirinden farklı yüzlerce üründe özel üretim tasarım yapmaktayız. Hem hediye kutusu modelleri hem özel üretim ürünler hem de promosyon ürünler gibi daha pek çok kategoriyi sizlere özel olacak şekilde hazırlıyoruz. 

Üstelik hazırladığımız her bir ürün kendine has özellikleri ve şıklıklarıyla çok konuşuluyor. Herkesin tereddüt etmeden tercih ettiği birçok ürünü ve hediyeliği sizler de gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz. Bugünden sonra dilediğiniz her bir ürünü kalitesiyle fark yaratacak şekilde alabilecek ve aynı zamanda da en ucuz fiyatları ödemenin de keyfini yaşayabileceksiniz. 

Promosyon Ürünler Sizi Zirveye Taşıyacak…

Promosyon ürün seçenekleri de protokol hediyeleri ve kurumsal hediyelere bir alternatif olarak hazırlanmıştır. Bu hediyeler ile iş yaşamınız dahil günlük yaşantınızı bile zirvelere taşıyabilirsiniz. Birden çok çeşidi ile çok seveceğiniz promosyon ürünler her geçen gün artmaya devam ediyor. Peki, kurumsal hediye mağazasının promosyon ürün seçenekleri neler?

Ve çok daha fazlası mağazanın promosyon ürünler kategorisinde sizleri karşılıyor olacak. İster protokol ister kurumsal isterseniz de promosyon ürünlerden yana durabilirsiniz. Bu kaliteyi belki de başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. O halde haydi, şimdi kurumsal hediye mağazasını keşfetmeye…

En Çok Sevilen Hediyelerin Mağazası…

En çok sevilen hediyelerin mağazası elbette ki kurumsal hediye… Neden mi? Çünkü bu mağazada aradığınızdan bile çok daha güzeli var. Kişisel ürünlerden özel üretim ürünlere kadar pek çok hediye yer alıyor. Hediye seçenekleri ile kendinizi oldukça şanslı hissedeceksiniz. Ekonomik olan tüm hediyeler özel tasarımları ile sizleri bekliyor.

Sevdikleriniz için de seçebileceğiniz özel ürünler tarz modelleri ile yenilendi. O halde şimdi alışveriş yapmanızın tam zamanı! 

Editör: Mustafa YILDIRIM