Yanaklar içerisinde belli miktarda yağ dokusu bulunur. Bu yağ dokusu, normal miktarının üzerine çıkarsa yanaklarda sarkma oluşumu meydana gelir. Özellikle de kadınlar, yanak sarkmasından çok fazla şikayet ederler.

Çünkü her kadın yanağının kusursuz bir görüntüde olmasını ister. Kusursuz bir yanağa sahip olmak için size hizmet eden Purest Clinic, yanağınızı adeta baştan yaratıyor. Yağlanmadan dolayı oluşan sarkmanın ortadan kalkması için birçok firmanın uygulamakta geri planda kaldığı bir teknolojiyi kullanıyor.

Agassi adı verilen yöntemle yanak inceltmesi yapılıyor. Bu yöntemin adını ilk defa duymuş olabilirsiniz. Hatta ameliyatsız yanak inceltme olur mu? diye de düşünebilirsiniz. Ancak Purest Clinic, son dönemlerde çok fazla konuşulan bu teknolojisiyle karşımıza çıkıyor. Agassi yanak inceltme adı altında verilen hizmette, bireylerin yanaklarındaki fazlalıklar modern bir şekilde alınıyor. Bu teknolojiyle ilk defa karşı karşıya kalan insanlar, agassinin ne derece etkili olduğu konusunda büyük bir merak yaşıyorlar.

Yanak İnceltmede Ağrı Yaşanır Mı?

Yanak inceltme operasyonu sırasında bir ağrı yaşanması söz konusu değildir. Firma, agassi ile yapılan yanak inceltmelerinde ağrıların olmadığını dile getiriyor. Operasyon sırasında son derece rahat oluyorsunuz.

Acı, ağrı ve yara gibi durumlar asla gerçekleşmiyor. Agassi operasyonu oldukça kısa bir zamanınızı alır. Acı olmaması, bu teknolojinin sıklıkla uygulanmasına neden olmuştur. Purest Clinic, modern bir gelişim sunarak agassi yüksek frekansa sahip olan radyofrekans sistemiyle sıkılaştırmayı mümkün bir şekle sokuyor.

Yanak İnceltme İşlemi Sırasında Anestezi Uygulanır Mı?

Firmanın en fazla öne çıkmasını sağlayan özelliği, yanak inceltmede kullanmayı tercih ettiği bu teknolojidir. Agasside ameliyat işlemleri kesinlikle uygulanmaz. Ameliyata dair bir hareket olmadığı gibi anesteziye de gerek duyulmaz. Hastanın yanağının uyuşmasına gerek duyulmadan direk işleme geçilir.

Radyo frekansın uzun zamandan beri dermatolojide var olması, ne kadar etkin bir yöntem olduğunun bir göstergesidir. Purest Clinic, bunun farkında olarak hareket eden bir firma olmasının yanında agassi operasyonunu çok profesyonel bir şekilde uyguluyor.

Yanak İnceltme İşleminden Sonra Yanaklar Nasıl Bir Görüntü Kazanır?

Purest Clinic'e göre en ideal yanak yapısı ince ve sıkı olmalıdır. Bu görüntüye sahip olan yanaklar, oldukça çekici dururlar. Yanaklarına bıçak değmesini istemeyen insanlar, agassi operasyonlarına daha fazla ilgi duyuyorlar.

Purest Clinic, ameliyattan daha etkileyici olan agassiyle yanaklarınızın ideal bir yapıya ulaşmasını sağlıyor. Özel bir program sayesinde incelmenin gözle görülür şekilde gerçekleşmesini sağlayan ve yanağın tekrardan eski haline dönmeyeceğine garanti veren Purest Clinic, yanak sarkıntılarını ortadan kaldırmasını çok iyi biliyor.

Çok profesyonel bir işlemin ardından artık bambaşka yanaklara sahip olabilirsiniz. Agassi operasyonunda size Purest Clinic uzmanları eşlik ediyor. Yanaklarınızı inceltmek istiyorsanız ve ideal yanaklarına kolay bir şekilde sahip olmak istiyorsanız, Purest Clinic'le irtibata geçebilir ve operasyon hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: https://purestclinic.com/agassi-yanak-inceltme

Editör: Mustafa YILDIRIM