Kütahya’nın Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, İlçe Müftü Vekili Bilal Aydoğdu ile birlikte, Müftülüğe bağlı Kur’an Kursları’nı ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

İlk ziyaretini, Hafız Hasan Öztürk 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’na yapan Çiçek, üç sınıfta, hem kreş, hem anaokulu formatında dini bilgiler eğitimi alan 36 öğrenciyle ayrı ayrı ilgilenerek, sohbet etti, taleplerini aldı.

Kaymakam Çiçek ve Müftü Vekili Bilal Aydoğdu daha sonra Cevizdere Şehitliği Kız Yatılı Kur’an Kursu’na ziyaret gerçekleştirdi.

31 öğrencinin yatılı olarak eğitim gördüğü Cevizdere Şehitliği Kız Kur’an Kursu’nda, İlçe Müftü Vekili Bilal Aydoğdu ve kurs öğretmenlerinden bilgiler alan Çiçek, incelemelerde bulundu.

Son ziyaretini Hafız Süleyman Serdaroğlu Erkek Yatılı Kur’an Kursu’na yapan Kaymakam Çiçek, yatılı olarak eğitim gören 34 öğrenciyle yakından ilgilenerek, burada da oldukça sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi, sorun ve taleplerini dinledi. Hafızlık ön hazırlık, sırası ve sonrasında verilen, ayrıca da Hafızlık imtihanına hazırlığı içeren eğitim çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.
Editör: TE Bilişim