Lal Pırlanta, toptan mücevher satışıyla sektörde kendisine yer bulan bir markadır. Ardından elde ettiği deneyimleri kullanarak çalışmalarına farklı bir yön vermiştir. İstanbul Kapalıçarşı’da bulunan atölyelerde pırlanta ürünleri titizlikle üreten Lal Pırlanta, benzersiz tasarımlara ev sahipliği yapıyor. Yurt dışındaki pek çok firmaya da üretimlerde bulunan Lal Pırlanta, kadınların arzu ettikleri tasarımlara ulaşmasına katkıda bulunuyor.

Çalışmalarına online dünyada da devam eden Lal Pırlanta, uzman ekibiyle birlikte pırlanta takı üretimlerini gerçekleştiren bir markadır. Her bir tasarımın üretilmesinde 12 farklı kişi çalışır, bu sayede benzersiz tasarımlar ortaya çıkar. Pırlanta yüzük, küpe, kolye ve bileklik gibi pek çok tasarımdan arzu ettiklerinizi inceleyebilir; yenilikçi tasarımlara sahip olabilirsiniz.

Baget Koleksiyonundaki Eşsiz Tasarımları Keşfedin

Lal Pırlanta, pırlanta yüzük kategorisinde farklı tasarımları bünyesinde barındırarak müşterilerinin en özel tasarımlara kısa sürede ulaşmasını sağlıyor. Yirmi yıllık sektör deneyimini kullanarak tasarımlarda bulunur, her kategoride modern ve incelikli tasarımların oluşmasını sağlar. Lal Pırlanta ayrıcalığıyla gerçekleştirilen yüzük tasarımları, takı dünyasının zarafetini bünyesinde taşır.

Özellikle evlilik tekliflerinde tercih edilen baget yüzükler, zarif görünümleriyle dikkatleri üzerine çeken yüzük modelleridir. Pırlantanın dikdörtgen bir forma ulaştırılmasıyla üretilen bu tür yüzükler, farklı karat yapılarını da bünyesinde barındırır. Lal Pırlanta ayrıcalığıyla sizlerle buluşan baget koleksiyonu içerisinde pırlanta baget yüzük modelleri bulunduğu gibi baget küpeler, pırlanta fantazi bileklikler, kelepçeler, kolyeler ve gerdanlıklar da bulunur. Sizler de hayatın her alanında baget takı ürünlerini tercih edebilir, yenilikçi bir görünüm elde edebilirsiniz.

Mütevazi Fiyatlarla Yenilikçi Tasarımlara Sahip Olun

Lal Pırlanta, her bir tasarımında titiz bir çalışma içerisindedir. Gerdanlıklar, setler, bileklikler ve daha fazlası; birçok kişinin katkılarıyla ortaya çıkar. Bu nedenle her bir tasarım, takı dünyasında benzersiz bir yere sahiptir. Genç ve dinamik ekibiyle çalışmalarda bulunan Lal Pırlanta, tasarımlarını mütevazi fiyatlarla sizlere sunar.

Lalpirlanta.com üzerinden farklı kategorilerde yer alan tasarımları inceleyebilir, pırlantanın benzersizliğiyle tasarlanan takı ürünlerini tercih edebilirsiniz. 7 günde ücretsiz iade, ücretsiz kargo ve 3d güvenli alışveriş seçenekleri sizlerle. Aradığınız ürünleri çok özel fiyatlarla satın alabilir, sevdiklerinizi mutlu etmenin keyfini yaşayabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM