Uzun bir aradan sonra ülkemizde futbol perdesi dün açıldı ancak Eskişehirspor sevdalıları için perde bugün açılıyor.

Birçok olumsuzlukları geride bırakan kırmızı şimşekler bugün İstanbulspor ile oynanacak karşılaşma ile lige merhaba diyecek.

Antalya’da oynanan final maçına giden izleyiciler bugün oynanacak müsabakaya cezalı oldukları için alınmayacaklar.

Kulüp başkanlığına Sinan Özeçoğlu’nun seçilmesiyle   rahat bir nefes alan efsane Eskişehirspor taraftarları, “vefa ve diriliş” sezonu adını verdikleri bu seneki ligde takımlarından yine başarı bekliyorlar.

Lige acaba kaç puanımız silinecek?  Endişesiyle başlayan Kırmızı Şimşeklerin başlarında başarılı teknik adam Sergen Yalçın var.

Sergen Yalçın ve ekibi bugün ki karşılaşmadan üç puan ile ayrılmanın hesaplarını yapıyorlar.

Ellerindeki kadro ile bunu başarabileceklerine yürekten inanıyoruz.

Geçtiğimiz yıldan devam eden transfer yasağı ve cezası nedeniyle birkaç oyuncu dışında takımda eksik bulunmuyor.

Eskişehirspor’un genç takımından gelen Hasan Ayaroğlu gibi yeteneklerin bu sezonda neler yapacağını doğrusu herkes merak ediyor.

Manisa sporla oynanan hazırlık maçında son dakikalarda gösterdiği performans, ileriye dönük olumlu düşüncelerin oluşmasına sebep olduğunu söylemeliyiz.

Alper Potuk gibi yetenekleri Türk futbol ailesine kazandıran Eskişehirspor’un altyapısında benzer yetenekte gençlerin olduğunu biliyoruz.

Yeni seçilen yönetim kurulunun altyapıya önem verdiğini, küllerinden doğan mazisi başarılarla dolu bir Eskişehirspor oluşturacaklarını duyuyoruz.

Zaten borç yükü altında bulunan takımın başka da kurtuluş formülünün olmadığını herkes söylüyor. Demem o ki kendi öz evladına dönmek zorunda.

Hasan Hüseyin Acar, Dorukhan Toköz ve Hasan Ayaroğlu gibi yeteneklerin sayısının arttırılması bir kazanç olacaktır.

Yeni başlayacak 2017-2018 futbol sezonunda bütün takımlarımıza başarılar diliyoruz.

Kupa finalinde gördüğümüz o çirkin görüntüleri, sahaya girip taşkınlık yapan seyircileri görmek istemiyoruz. TFF bunun için gerekli önlemleri mutlaka almıştır.

Özetle hak edenin kazanacağı maçlar izlememiz dileği ile futbolun sadece yeşil sahalarda oynanan bir oyun olduğuna inanmak istediğimizi yineliyoruz.

Başarı hep seninle olsun Es Es…