Lisans uygulamaları dünyanın her yerinde kullanılan programlardan biridir. Windows tabanlı olan serverlarda kullanılmak üzere tasarlanmış olan tüm lisans paketleri, her bütçeye uygun olacak şekilde tasarlanmış ücretlendirmeleri ile birlikte kullanıcılara sunulmaktadır. Bunun yanı sıra orijinal lisanslı bir şekilde kurulumu gerçekleştirilen bu paketler, yazılım satın al adı altında cihazların ömrünü uzatacağı gibi aynı zamanda profesyonel bir hizmet alınmasını sağlar.

Yıllara Göre Lisans Paketleri

Her yıla ait bireysel dijital lisans kullanımları profesyonel olarak hizmet almak isteyen kişilere sunulan bir veri tabanıdır. Windows 10 standart, Windows serverları, ofis programları, SQL server programı ve bunun yanı sıra Visio, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10 home, 11 fusion ve benzeri gibi yazılımları lisans satın al adı altında satın alabilmenize olanak tanır.

Profesyonel Grafik Tasarım Programları

Ek olarak kullanılabilecek her türlü fotoğraf düzenleme programları ve grafik tasarım programları yine lisans paketleri sitesinden kolaylıkla satın alabileceğiniz ürünlerdir. Bu ürünlerin demo paketleri ve tam sürümlerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Belirli aralıklarda yapılan kampanyalar ve indirimler sayesinde piyasa koşullarından daha uygun bir şekilde satın alabilirsiniz.

Bireysel olarak kullanabileceğiniz dijital lisans hizmetleri, aynı zamanda kurumsal firmalarda kurulabilecek şekilde bazı dijital paketlere sahip olmanıza olanak tanır. İhtiyacınız olan tüm lisans paketleri ve yazılım al seçeneklerine ulaşabilmek için Lisans Paketleri sitesinden detaylı olarak bilgi alabilir uygun kargo seçenekleri ve hızlı teslimat ile birlikte tüm programlara ulaşabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM