Program hakkında yapılan açıklama şöyle; “Ever Mag; hayatın nabzını tutan, Eskişehir’in aktüel yaşamını konu alan video kalitesi ve zengin içeriği ile şehrin markası haline gelecek bir yayın markasıdır. Zamana ayak uyduran içeriği sayesinde Eskişehir’de bir ilk olma özelliği taşıyan Ever Mag, Ağustos ayı itibariyle kentin lider TV kuruluşlarından Kanal 26 ve dijital platformlarda yayın hayatına başlamıştır.

Yayın hayatına başladığı ilk programdan itibaren Eskişehir iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri ve yaşam tarzları ile buluşturarak görüntü kalitesi, zengin içeriğiyle, yerelden hareketle ulusal çapta izlenebilirliği olan bir program olma bilincini taşır ve sizlere farklı bir dünyanın kapılarını açar.

Konu çeşitliliği, eğlenceli içerikleri, modern ve çarpıcı video çekimleri, profesyonel ekibiyle kaliteden taviz vermeden, özgün ve farklı bir içerik oluşturmayı hedeflemektedir. Kente ait değerlerin yanı sıra magazin, moda, alışveriş, kültür ve sanat, sağlık, spor, eğitim, gezi, kişisel gelişim, astroloji, yemek, güzellik ve eğlenceye dair son trendleri ve ilgi çekici başlıklarla birçok yan konuyu içinde barındıran aktüel bir program olma özelliği taşır.

Ever Mag, şehrin önemli prodüksiyon ajanslarından Rasathane Medya iş birliği ile, Esra Güneş’in sunumuyla gerçekleşmektedir. Her Pazar günü saat 11:00’de Kanal 26 TV’de yayınlanacak ve sürekli olarak dijital platformdan izlenebilecek olan program 50-70 dakika sürecek olup, izleyici profili A, A+ B grubu, 20 yaş üstü kadın ve erkeklerdir.”

Editör: Mustafa YILDIRIM