Eskişehir Barosu Avukatlarından Av.Enes Turhan ile Av.Şükran Akköprü , bir süredir devam eden arkadaşlıklarını düzenlenen nişan töreni ile taçlandırarak evliliğe ilk adımlarını atmış oldular.

Akköprü ve Turhan ailelerinin çocuklarının hukuk fakültesinde üniversite öğrencisiyken başlattıkları arkadaşlık evliliğe dönüşüyor.

Nişan merasimiyle birbirlerine bağlılık yemini eden Şükran Akköprü ile Enes Turhan’ın mutluluğuna aileleri ve yakınları da tanık oldu.

Eskişehirdeki Gümüşhaneliler Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Turhan’ın oğlu Av.Enes Turhan Sivrihisar İlçesi Sığırcık Mahallesi eşrafından Bayram Akköprü Beyin kızı Av.Şükran Akköprü düzenlenen nişan töreni ile evliliğin ilk nişanesini yerine getirdiler.

Organizasyonun Ekin City tarafından yapılan nişan töreninde evliliğe ilk adımı atan gençlerin nişan yüzüklerini Hidayet Kapaklıkaya taktı.

Nişan yüzükleri takılan Şükran ve Enes çiftinin, 2022 yılı Temmuz  ayında nikah masasına oturmayı planladıkları ifade edildi.

Aile içi düzenlenen nişan töreni etkinliğinde genç çiftlerin mutluluğuna ortak olan davetliler, evlilik yolunda attıkları bu ilk adım nedeniyle genç çiftleri tebrik ederek ömür boyu mutluluk dilediler.

Editör: TE Bilişim