Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Recep Taşel'in oğlu Erinç Taşel dünya evine girdi. Nikah töreni Botanik Park'ta düzenlendi. Erinç Taşel ile Seda Yardım'ın nikah şahitliklerini CHP Parti Meclis üyesi Prof. Dr. Gaye Usluer ile Salime Bağbancı yaparken nikahı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt kıydı.

Kurt her iki çiftede mutluluklar dilerken, İstanbul sözleşmesinin yer aldığı kitapçık hediye etti. Kısa bir konuşma yapan Kurt, "Aile içi sevgiyi kadın erkek eşitliğini barışı simgeleyen bir sözleşmedir İstanbul sözleşmesi. İnşallah ömür boyu yanınızda durur hem de buna uyarsınız. Birbirinize sevgi saygı içinde bir ömür geçirirsiniz"dedi.

Kurt ayrıca aile cüzdanını takdim etmesi için Prof Dr. Gaye Usluer'e verdi. Usluer de

"Erinç bizim elimizde büyüdü o yüzden çok heyecanlıyım.

ikisini de kutluyorum mutlu bir yuva diliyorum.

İnşallah aydınlık Türkiye'nin, aydınlık gençleri olarak bu ülkeye daha fazla güç verecekler. Daha fazla umut oluşturacaklar. Bir yastıkta kocasınlar"dedi. Usluer, "Tapuyu en güzel kadınlar muhafaza eder" diyerek evlilik cüzdanının gelin hanıma takdim etti.

Törene CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ETO Başkanı Metin Güler ve çok sayıda nezih davetli katıldı.

Editör: TE Bilişim