Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Mahmudiye İlçe Emniyet Amiri Remzi Ünay ve beraberindeki emniyet personeli, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan’ı makamında ziyaret etti.

Ünay ziyaret sırasında yaptığı konuşmada; “Kurulduğu tarih olan 10 Nisan 1845’den bu yana Türk Polis Teşkilatı büyük bir fedakârlıkla, Vatan ve Milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için özverili bir şekilde çalışmaktadır. Bilindiği üzere bizlerde her yıl bu haftada çeşitli etkinlikler gerçekleştirmekteyiz.” dedi.

Ziyaret sırasında Mahmudiye İlçe Emniyet Amirliği'nin gerçekleştirdiği çalışmaları anlatan Ünay, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Yılı dolayısıyla yapılacak olan etkinliklere Başkan Gündoğan’ı davet etti.

Ünay’ın yaptığı ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündoğan:

’’Ülkemizin güvenliği için üstün gayret gösteren polis teşkilatımızın 177. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, memleketimizin huzuru ve güvenliği için mücadele etmiş tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve  şükran ile anıyorum. Hep vardınız, hep var olun’’dileklerinde bulundu.

Editör: Mustafa YILDIRIM