CoolerMed, medikal sektörü yenilikçi ve son teknolojik soğutma çözümleriyle buluşturmaktadır. Aşı dolabı, kan muhafaza dolapları, liyolifizatörler, tıbbi atık dolapları ve diğer tüm soğutma çözümleriyle CoolerMed, sektörün öncü markalarındandır.

Sürdürülebilir gelecek planlamaları kapsamında modern çözümler üreten CoolerMed, Ar-Ge çalışmalarında da üstün performans gösteriyor. Güçlü üretim kapasitesine sahip olan CoolerMed, yenilikçi çalışmalarıyla medikal sektörün yenilenen ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Gelişen ürün portföyü, her dönemin taleplerine cevap verebilecek niteliktedir.

Farklı talepleri farklı standartlarda karşılayan medikal soğutma çözümleri, başta medikal sektör olmak üzere günümüzde birçok sektörde kullanılıyor. Dünya devi markaların medikal soğutma ihtiyaçlarını karşılayan CoolerMed, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılması konusunda da çalışmalar yapmaktadır.

Yüksek Kalitede Muhafaza Sağlayan Medikal Dondurucu Dolaplar

Yüksek kalitede muhafaza sağlayan medikal dondurucu dolaplar, aşı ve ilaç gibi korunma hassasiyeti yüksek ürünlerin, en doğru standartlarda muhafaza edilebilmesini sağlar. Farklı litre hacimleriyle medikal sektörün ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulan eco aşı dolabı, ayarlanabilir raf özelliği sayesinde aynı anda yüzlerce ürünün muhafaza edilebilmesine imkan tanır.

Hastanelerde, laboratuvarlarda ve çeşitli sağlık kuruluşlarında kanların muhafaza edilebilmesi adına özel olarak geliştirilen kan dolapları, uygun koşullarda saklama olanağı sunar. Farklı hacimlerde ve boyutlarda üretilen “M” serisi kan saklama dolapları, her ortamda kanların yüksek standartta muhafaza edilebilmesini sağlar.

Dış mekanlar için özel olarak geliştirilen ultra derin dondurucu dolaplar, üstün performans gösterecek biçimde dizayn edilmiştir. Hemen her medikal ürünün konforla muhafaza edilebildiği ultra derin dondurucu dolaplar, yine farklı talepleri karşılamak için farklı hacimlerde üretilmiştir. Ayrıca boyut açısından da farklılık gösteren ultra derin dondurucular, her ortamda kullanım için uygundur.

Yenilikçi Tasarımlar, Uzun Süreli Kullanım

Coolermed, yenilikçi tasarımları uzun süreli kullanım olanaklarıyla bütünleştirmeyi hedeflemektedir. Bu kapsamda Ar-Ge araştırmalarına önem veren CoolerMed, sektörel çözümler geliştirmeyi başarmıştır. Özellikle tasarım açısından verimli bir kullanım olanağı sunan medikal cihazlar, her şart altında kullanıma uygundur. Ayrıca 40 yılı aşkın sürelik üretim deneyimine sahip olan CoolerMed, sektörel ihtiyaçları da çok iyi teşhis ederek hizmet vermektedir.

Editör: Mustafa YILDIRIM