Yüksek mimar, şehir plancısı, kentsel dönüşüm uzmanı, Ümran Köksüz’ün Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyareti vesilesiyle, EBB Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında Genel Başkan Yardımcısı Ümran Köksüz, İl Başkanı İsmail Ceyhan ve İl Başkan Yardımcısı Nihat Toksavul’dan oluşan heyetle ziyaret etti. Memleket Partisi heyetini nezaketle karşılayan Büyükerşen, Eskişehir’in yurt içinde ve yurtdışında beğenilmesi takdir görmesinden memnuniyetini paylaştı.

Genel Başkan Yardımcısı Ümran Köksüz, Büyükerşen’i çalışmalarından, Eskişehir’e kazandırdığı eserlerden ve şehircilik vizyonundan dolayı takdir ettiklerini ifade etti. Gelecek yerel seçimlerde aday olup olmayacağını merak ettiğimizi belirterek, Büyükerşen’e “sizden sonra sizin vizyonunuza sahip birinin Eskişehir’i yönetmesi gerekir” görüşünü ifade etti.

Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan da 10 yaşındaki kızının Büyükşehir Belediye Başkanına saygılarını sunduğunu, Eskişehir’de yaşamaktan çok memnun olduğunu belirterek, Eskişehir’i pasaportsuz girilen bir Anadolu kenti yaptıkları için teşekkürlerini arz etti. Memleket Partili bir üyelerinin, tramvaylarda tekerlekli sandalyeli yolcular ve çocuk pusetleri için ayrılan alanın küçüklüğü nedeniyle ilgili alanın büyütülmesi talebini paylaştı. Büyükerşen, tramvayların inceliğinin özel tasarım olduğunu, mevcut tramvaylarda düzenleme yapılabileceğini ve asıl yeni siparişlerde buna dikkat edilmesini not aldığını belirtti. Ziyaret sonunda Yılmaz Büyükerşen Genel Başkan Muharrem İnce’ye selamlarını iletti. Ümran Köksüz de Genel Başkanın selamlarını paylaştı. Ziyaret fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM