Memleket Partisi Eskişehir İl Yönetim Kurulu 2. Olağanüstü Kongresinden sonra; Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Meslek Odaları, STK’lar, Basın ve Siyasi Partilerin İl Başkanlıklarına yapmayı planladığı ziyaretlere Eskişehir Valisi   Erol Ayyıldız’ı   makamında ziyaret ederek başladı.

Ziyarette ilk olarak Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Ceyhan, şehrin güvenli bir şehir olmasını sağladıkları için Ayyıldız’a ve emniyet teşkilatına teşekkürlerini arz etti.

Eskişehir Valisi   Erol Ayyıldız da İl Başkanı  ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek başarı dileklerini iletti.  

Memleket Partisi İl Başkanı İsmail Ceyhan, “Memleket Partisi iki ayağı da Ankara’da olan yerli ve milli bir partidir. Eskişehir halkının ve özellikle üniversite kenti olmamızdan dolayı gençlerimizin, devletin koruyan, kucaklayan şevkatli elini görmek istedikleri ve kendilerine saygı duyulmasını beklediklerini” söyledi. “Memleket Partisi olarak Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce gibi bizler de her zaman doğruları savunacağız, halk için siyaset yapacağız” diyerek, Tüm yurtta olduğu gibi, Eskişehir’de de siyaseti nezaket ve saygıyla yapmak istediklerini aktardı.

  Ayyıldız, bundan memnuniyet duyduğunu ve sabırlı bir şekilde bu tarz siyaset yapılırsa muvaffakiyetin sağlanacağını ifade etti.

Editör: Mustafa YILDIRIM