Memleket Partisi'nde il yönetiminin istifası sonrasında düşen yönetimin yerine Geçici Yönetim Kurulu ataması yapıldı. 

Memleket Partisi Eskişehir örgütleri, il yönetimini görevden alan Genel Merkez tarafından atanan yedi kişilik Geçici Yönetim Kurulu göreve başladı.

Geçici Yönetim Kurulunda İsmail Ceyhan (Başkan) Ferhat Genç, Serkan Aydoğmuş, Burak Aydilek, Atila Yıldızhan, Enes Erdönmez, Özgür Bican yer alıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ceyhan düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle partimizin Eskişehir örgütünün kurucu başkanı Ahmet Çetin’e, Baki beye ve partimizde yer almış tüm mücadele arkadaşlarıma katkıları, emek ve fedakarlıkları için teşekkür ederim. Bu vesileyle, “Anadolu’da pasaportsuz girilen Avrupa Kenti Eskişehir” gerçeğinin altında imzası bulunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e, “Hayat Tepebaşında Güzel” diyen Tepebaşı Belediye Başkanımız Sn. Dr. Ahmet Ataç’a, Odunpazarı Belediye Başkanımız Sn. Kazım Kurt’a teşekkürü bir borç biliyorum.

Henüz bir yılını geride bırakan partimizde hızlı örgütlenmenin getirdiği uyumsuzlukları en kısa sürede aşacağımızı müjdelemek isterim. Kollektif yönetim anlayışımızla Eskişehir’de de umudun, çözümün siyasi adresi olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu hedefle, Geçici Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Kongre kararı aldık ve hazırlıklara başladık.

 Siyaset bir iddia ve ikna sürecidir

En çağdaş Tüzük’e, ülkenin sorunlarına çözüm öneren akıl ve bilim perspektifiyle yazılmış parti programına sahip Memleket Partimizin Genel Başkanı Sn. Muharrem İnce, “Siyaset bir İddia ve İkna Sürecidir” derken, siyasetin, çatışmayı düşmanlığı değil, insanlarımızın refahını, mutlu geleceğini amaç edinen fikirlerin rekabet alanı olduğunu vurgulamaktadır. Dolayısıyla,  Eskişehir İl Yönetimi olarak siyasi amaçlarımızın başında şehrimizde nezaket ve saygıyı siyasetin önceliği yapmak gelmektedir.

 Ülkemizin aydınlık yüzlü insanlarını partimize bekliyoruz…

“Ne sağdan ne soldan, Atatürk’ün yolundan” şiarımızla, vatandaşı uyguladığı akıl dışı ekonomi politikalarıyla geçim derdine, iş aş derdine düşüren iktidardan da, bunca olumsuzluğa rağmen oylarını artıramayan beceriksiz muhalefetten de kurtulacağız.

Mustafa Kemal Atatürk’ten ilham alan, akıl ve bilimi rehber edinmiş, güler yüzlü cesur yürek Genel Başkanımız Sn. Muharrem İnce liderliğinde ülkemizi refah içinde yaşayan mutlu insanların ülkesi yapacağız. Bu hedefle umutlanan Eskişehir’imizin aydınlık yüzlü insanlarını partimize bekliyor, mücadelemize omuz vermeye, kol kola yürümeye davet ediyoruz”

İsmail Ceyhan kimdir?

1961 Bolu Göynük doğumlu İsmail Ceyhan, ilk-orta-lise öğrenimini İstanbul’da yaptı. MÜ BYYO Basın ve Halkla İlişkiler dalında lisans eğitimini aldı. İÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek lisansını tamamlayarak, “Kitle İletişim Teknolojilerindeki Gelişmeler” başlıklı teziyle (Ma) derecesini aldı. Aynı okulda Doktora programında 3/3 oyla Doktora Yeterliliğini aldı. İşi nedeniyle eğitimini tamamlayamadı.

İletişim Araştırmaları Derneği İLAD, İletişim Mezunları Derneği İLMED ve Sektörel Yayıncılar Derneği SEYAD üyesi olan Ceyhan, İLMED’de Başkanlık, SEYAD’da Kurucu Başkanlık ve iki dönem Başkanlık görevlerinde bulundu. İş dünyası yayıncılığında 31 yılı geride bırakan İsmail Ceyhan, İstanbul’da faaliyet gösteren yayıncılık firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürüyor. Memleket Partisi üyesi Barış Ceyhan ile evli. Bir oğlu ve bir kızı var. 

 

Editör: Mustafa YILDIRIM