Mini fırın mutfakta insanların işini kolaylaştıran aletlerdir. Yemekleri en lezzetli halleriyle hazırlayan mini fırın fiyatları da tasarımlarına ve özelliklerine göre değişmektedir. Pişirme sürelerine, pişirme özelliklerine ve enerji tasarrufuna göre fiyatlar belirlenmektedir. Fırının içerisinde tatlı, tuzlu, et ve et yemekleri, hamur yemekleri en güzel şekilde pişirilmektedir. Fırının kullanımı oldukça kolaydır. Birçok fonksiyonu bulunmasına rağmen fonksiyonları kontrol etmek kolaydır.

Mini Fırın Özellikleri

Fırın alırken en çok dikkat edilen şey turbo özellikleridir. Turbo fan ve iç aydınlatmalar yemeklerin pişme düzeyleri için çok önemlidir. İç aydınlatma özelliği sayesinde yemeklerin sürekli kontrol edilmesine gerek yoktur. Korumalı kapağı ve parlak aydınlatması sayesinde yemekler dışarıdan kontrol edilebilmektedir. Fırınların kapasiteleri oldukça geniştir.

Hem yuvarlak hem de kare tepsiler rahatlıkla sığabilmektedir. Bunun yanı sıra fırınların parçaları rahatlıkla çıkarılabilmektedir. Parçaları ve fırının içini kolayca temizlemek mümkündür. Fırının her bölgesinden eşit oranda ısı verilmektedir. Dolayısıyla tepsileri çevirmenin ya da ısının geldiği yere yaklaştırmanın bir gereği yoktur. Mini fırın fiyatları için https://www.kumtel.com/mini-midi-firin sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM