28 takımın mücadele ettiği şenlik 19 Ağustos’ta final maçıyla sona erecek. Büyükşehir Yaz Spor Okullarının kapanış töreni de 19 Ağustos’ta gerçekleşecek.

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Mini Minikler Futbol Şenliği” Osmangazi Spor Sahası’nda başladı.

Eskişehir’de küçük yaş gruplarında sporcuların bir araya geldiği Mini Minikler Futbol Şenliği 28 takımın katılımıyla gerçekleşirken, turnuvada 7-8 yaş ve 9-10 yaş guruplarında 420 sporcu mücadele ediyor.

Miniklerin yeşil sahadaki rekabeti ise büyük heyecana sahne olurken, sporcu velilerinin de büyük bir ilgiyle takip ettiği şenlikte 65 karşılaşma gerçekleşecek. Şenliğin final mücadelesi 19 Ağustos’ta yapılacak. Final maçı sonrası tüm sporculara katılım belgeleri verilecek.

19 Ağustos’taki “Mini Minikler Futbol Şenliği” final müsabakasının ardından Büyükşehir Belediyesi “Yaz Dönemi Spor Çocuk Eğitimlerini” tamamlayan sporcular için de kapanış töreni düzenlenecek.

Her yıl sporun birçok branşında geleceğin yıldızlarına kendilerini keşfetme imkanı sunan Büyükşehir Belediyesi tesislerinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kano, cimnastik, taekwondo, halk oyunları ve optimist tekne branşlarında ücretsiz eğitim gören 800 sporcuya katılım belgeleri yapılacak törenle verilecek.

Editör: Mustafa YILDIRIM