Türk milletinin onun düşüncelerine her zaman ihtiyacı var

  Memleket Partisi Üniversite Gençliği ile Anıtkabir’e giderek 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı düzenledi.

Anıt Kabir'de konuşan Memleket Partisi Eskişehir İl Başkanı Dr. Baki Dündar, "Büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılalı 83 yıl oldu.

Bedeni aramızdan ayrılsa da, ilkeleri ve hedefleriyle O bize önderlik etmeye devam ediyor. İnsanlık var oldukça da devam edecektir. Türk milletinin onun düşüncelerine her zaman ihtiyacı vardır.

Büyük Ata’mızın ölümsüzlüğüne uğurlandığı en büyük günün yıldönümünde Türk Milletine düşen en büyük görev Atamızın en büyük mirası olan Cumhuriyet’in değerlerini her ne pahasına olursa olsun korumaktır. Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak için bu en büyük görevimizdir.

Dünyanın en seçkin ve en saygın lideri şöyle diyordu,

İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her kösesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ideal için uğrasan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yasaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!

Büyük kurtarıcımız, ebedi başkomutanımız, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK!

Bu yas dolu günümüzde miras bıraktığın gençlerimizle/üniversite gençliği ile birlikte kabrinin başındayız. Rahat uyu bizler bıraktığın en yüce mirası bu gençlerimizle sonsuza kadar koruyacağız ve sana layık bir millet olmaya devam edeceğiz."

Editör: Mustafa YILDIRIM