Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, bir önceki dönem Şube Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Yardımcıları Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Av. Oğuz Özdemir üyelerimizden Aziz Karagöz, Hasan Yazıcı,  Av. Erol Halka, Abdullah Gülal, Ramazan Topal ve Murad Elmuhandıs Tepebaşı Kaymakamı olarak yeni atanan Mustafa Yılmaz’ ı makamında ziyaret edip, yeni görevin hayırlı olması dileklerini ileterek başarılar dilediler.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman “Kaymakamımız Sayın Mustafa Yılmaz’ ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunduk.  İçişleri Bakanlığı’ nda önemli ve başarılı çalışmalarda bulunan Sayın Mustafa Yılmaz’ ın, şehrimizde de başarılı çalışmalarının devam edeceğine inancımız tamdır. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik, şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedi. Yakın ilgisine ve gösterdikleri misafirperverliği için Sayın Yılmaz’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Yılmaz ”Göreve başlamam dolayısıyla, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duydum. Eskişehir’ de görev yapmaktan dolayı mutlu olduğunu ve en iyi hizmeti verebilmek adına tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içersinde çalışacaklarını söyledi. Şehrimizin gündemi ile ilgili istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM