MÜSİAD’ dan Eskişehir Orman Bölge Müdürü olarak yeni atanan İsmail Boz’ ahayırlı olsun ziyareti

 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan, İsmail Kanber, Hamza Deniz Kaçmaz üyelerimizden Cemil Nazlı , Nihat Baş, Tunahan Avcu ve Genç MÜSİAD Eskişehir Yönetim Kurulu üyesi Semih ÖnpekerEskişehir Orman Bölge Müdürü olarak atanan İsmail Boz’ u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman“Şehrimizde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile sürekli işbirliği içersinde olduklarını belirterek,Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü’ne  atanan İsmail Boz’ u ziyaretimizde yeni görevinde başarılar diledik.Daha önceki başarılı çalışmalarına şehrimizde de devam ettireceğine inancımız tamdır. MÜSİAD Eskişehir Şubesi olarak yaptıklarımız ve yapacağımız projeler, çalışmalar ve şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği ve yakın ilgisinden dolayı SayınBoz’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail Boz “Göreve başlamam dolayısıyla MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve Yönetimini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip, kurumumuzu çok daha iyi yerlere getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Şube Başkanı Duman ve Yönetimine Bölge Müdürlüğümüzün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman’ a ve Yönetimine teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM