Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman  Başkan Yardımcıları Metin Özabuş, Gökhan Çalışkan ve Av. Oğuz Özdemir ile birlikte Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Hakan Duman “Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Sayın Ziya Cemal Kadıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. İzmir Hava Eğitim Komutanı iken önemli ve başarılı çalışmalarda bulunan ve Yüksek Askeri Şura kararı ile Eskişehir’deki Muharip Hava Kuvveti Komutanı görevine getirilen Orgeneral Sayın Ziya Cemal Kadıoğlu’nun şehrimizde de başarılı çalışmalarının devam edeceğine inancımız tamdır. MÜSİAD Eskişehir Şubesi faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler verdik ve şehrimiz hakkında istişareler yaparak karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve biz işadamları olarak Yönetim Kurulumuz ve üyelerimiz ile birlikte üzerimize düşen görevleri yapmaya her zaman hazırız dedik. Komutanımız Orgeneral Sayın Ziya Cemal Kadıoğlu’na yakın ilgileri ve gösterdikleri misafirperverliği için teşekkür ederek, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Eskişehir'in bir evladı olduğunu belirten Muharip Hava Kuvveti Komutanı Orgeneral Sayın Ziya Cemal Kadıoğlu, “Havacılığın Merkezi olan Eskişehir’ de görev yapmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyduğunu ifade etti. MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Duman ve heyetini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirip bu nazik ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM