Eskişehirspor’un durumu şuan tam tabiriyle  “Asli katillerin cinayet mahalline geri dönme sorunsalıdır.”

Eskişehirspor can çekişirken katilleri başında ( resim çektirme yarışına girmişler) Cebinde 5 kuruş olmayanlar başkanlık yarışındalar,  yönetime girme yarışındalar yönetim her hafta masrafları sağdan soldan dilenerek takım deplasman masraflarını karşılamak  derdindeler. Yani tabiri caiz ise şuan Eskişehirspor’u kurtarmaya gelmiş gibi gözükenlerin çoğu  reklam peşinde kendini parlatma derdinde.  Daha düne kadar Osman Taşı kim tanıyordu reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığında. Osman TAŞ Eskişehirspor’a ne verdi kocaman bir hiç ama Osman Taş artık Eskişehir’de baya bir tanınan kişi durumunda burada kim kaybetti kim kazandı. Evet Eskişehirspor büyük bir marka değeri olan   takım  taraftar ve şehir tam bir futbol şehridir böyle takımların ve şehirlerin mutlaka süper ligte olması gerekirken dahada alt lige göz göre göre düşüyor olması içimizi acıtmaktadır.

Artık Geçmişi bırakmamız gerekiyor evet geçmişte takımın dibine dinamit koyanlar ve kişiler bir gerçek tekrar tekrar bunları söylemeye gerek yok herkes tarafından biliniyor bunu biliyor olmak kimseye bir fayda sağlamaz bunu da biliyoruz. Ve şuan yönetime talip olanlarda yöneticilerde artık bilmeli ki yapılacak olan becerisizlikte bir dinamitte onlar koymuş olacaklar, evet takımı süper ligten düşüren isimler belli tarih bunu hep yazacak, şimdi Birinci ligtende düşüren isimleri de tarih yazacak .

Antrenör olarak Mustafa özer ismi bizim ilacımız asla değildir. Yaptığı mesleğe saygı duyuyorum ancak şuana kadar Siirt’i çalıştırmış Bugsaş’ı çalıştırmış bir antrenör asla Eskişehirspor’un ilacı değildir. Keşke yanılan olsak bu konuda Ancak şunuda bilmeliyiz ki bizim sorunumuzda hoca değil zaten şuan takımın başına Pep Guardiola gelse ne yapabilirki, herkeste biliyorki bize öncelikle para lazım. Biz 2.Devreyi BİZİM ÇOCUKLARLA  oynayacağız gibi gözüküyor.  Bizim Çocuklar aslanlar gibide oynarlar, düşeceksekte Bizim Çocuklarla düşelim. Korkunun ecele faydası yok artık gerçeklerle yüzleşme zamanı çoktan geldide geçiyor, Radikal karar alacak yürekli birileri lazım Türkiye’de örnekleri çok olan o kararı uygulayacak bir yönetim gerekiyor.

2019 Yılının son günlerinde Tüm okuyucuların yeni yılını kutlarım. 2020 Yılı Özellikle Sevdamız Eskişehirspor için hayırlı ve Uğurlu olması dileklerimle.

                                                                                                          MUHSİN ÇAKALLI