NOT: Diğer fotoğraflar için galeriye tıklayın

Yöresel Lezzetlerde Deren Yemek Tadı

Deren Yemek ve Kahvaltı Evi Gökmeydan Mh. Sarper Cd. No:16’da hizmet veriyor.

  1. Yemek’in sahibi Nermin Çelik bir kadın girişimci olarak yemek sektörüne yöresel lezzetlerden oluşan konsept ile hizmet etmekten keyif duyduklarını söylüyor.
      Çelik, “Başlıca yemeklerimizden bamya çorbası, el açması mantımız yanı sıra serpme kahvaltımız ve çeşitli sulu yemeklerimiz ile Eskişehirlilere hizmet ediyoruz” dedi.
    Amatör ruhla evde yapılan yemekler nasılsa aynı tadı Yemek’te bulabileceğinizi söyleyen Çelik, “Yemek salonumuz, kadın eli değmesi ile farklı bir işletme yapısına sahip. İlk başladığımız günden bu yana kaliteden ödün vermemeye özen gösteriyoruz. Burada en önemlisi annelerimizin elinden çıkan lezzeti sunmanın gayretindeyiz. Ev yemeği arayanlara burada kalite ile birlikte güler yüzle hizmet bizim olmazsa olmazımız. Eğer Deren Yemeği tercih eden bir müşterimiz farklı bir lezzet arıyorsa bunu da değerlendirip ilerleyen zamanda lezzet listemize katmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

ORGANİK VE DOĞALDAN YANAYIZ

Gıda üzerine hizmet vermek ayrıca bir sorumluluk getiriyor. Piyasada çok fazla yemek malzemesi satan firma var. Bizim tercihimiz her zaman organik, doğal ve sağlıklı olandan yana oldu ve tüm ürünlerimizi bu şekilde seçtik. Örneğin etimizi hep aynı bildiğimiz kasaptan temin ediyoruz. Kasabımız bize et verirken her yemek için uygun eti seçip veriyor. Yumurta ve tavuk etlerimiz de yine organik olması açısından gezen tavuk satışı yapan firmamızdan eliyor. Hazırlamış olduğumuz mezeler için temin ettiğimiz sebze seçimini de yine en doğal satış yapan yerleri tercih ederek yapıyoruz. Ürünlerimizde doğallığa bu kadar önem vermemizin önemi ise, ürün ne kadar doğal olursa yemeğin lezzeti de o kadar güzel oluyor. Sonuçta herkes lezzetli yemek yemek ister. Biz bunu hedefledik ve yemeklerimizi özenle seçilmiş ürünlerden yapmaya başladık ve böyle de devam edeceğiz.

Kahvaltı servisinizden bahseder misiniz?

Kahvaltı tabağımızda bulunan her ürün organik yiyeceklerden oluşuyor. Yumurta, reçel, peynir… Bir kahvaltıda bulunabilecek her türlü ürünümüz organik. Eskişehir halkı tamamen organik ürünlerle hazırlanmış bir kahvaltı yapmak istiyorsa işletmemizi gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Özellikle çocuklarına sağlıklı ürün yedirmek isteyen aileler daha çok geliyor işletmemize.  Çünkü çocukların sağlıklı beslenmesi gerçekten önemli. Küçük yaşlarda doğru ürünleri tüketmek çocukların geleceğini fazlasıyla etkiliyor. Sağlıklı ve doğal ürünlerle beslenen çocukların daha başarılı oldukları da bir gerçek. Bu nedenle özellikle sabah saatlerinde çoğu aile çocuklarını kahvaltı yapmaları için işletmemize getiriyor.

YEMEK VE KAHVALTIDA NE VAR? 

El yapımı mantı

Kelle paça

Arabaşı

Bamya

Tandır

Sulu yemek çeşitleri

Kavurma

Sütlü patates

Serpme kahvaltı

Menemen

Sucuklu yumurta

Pişi

Hamur çeşitleri

NEREDE HİZMET VERİYOR
Hünerli hanımların ellerinden çıkan lezzetleri tatmak isteyenler Gökmeydan Mh. Sarper Cd. No:16’da bulunan Deren Yemek ve Kahvaltı Evi’ni ziyaret edebilirler.

   

Editör: TE Bilişim