Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları atletizmdeki başarıları ile gururlandırdı

Türkiye U14 Atletizm Şampiyonası’nda iki günlük mücadele noktalandı. 600’ün üzerinde atletin katıldığı yarışmalarda 2009 doğumlu atletler ve 2010-11 doğumlu atletler ayrı kategorilerde yarıştılar.Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Sporcuları Kulübü sporcuları, İstanbul'da 22-23 Ocak 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyonda da başarılarına yenilerini ekledi.

İstanbulda düzenlenen U14 Salon Türkiye Şampiyonasında Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Kuzey Alp Göçmen 1000 metrede Türkiye 2. Si,  yine aynı yarışmada Utku Gündoğdu, Yağız Yangır, Emin Ören ve Kuzey Alp Göçmen 4×200 METRE bayrak yarışmalarında Türkiye 1. Si oldular. Egemen Çetin, Batuhan Saat, Kuzey Arslan ve Bertuğ Demir 4×200 metre bayrak yarışlarında Türkiye 3. oldular.

Kulüp Başkanı Kürşad Önder CEYLAN “Türkiye Atletizm U14 Şampiyonası'na katılan sporcularımız aldıkları dereceler ile bizleri gururlandırdı. Başta sporcularımız ve antrenörleri başta olmak üzere sporcularımızın başarılarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM