Önemli gelişmeler yaşanabilir

Abone Ol

Eskişehirspor’da artık devrim gibi bir gelişme olmalı.

Kurtuluşun tek reçetesi budur.

Eskişehirspor'da göreve gelen yönetim mazbatayı aldığı günün hemen sonrasında eveeettt bize para lazım dediği müddetçe Eskişehirspor'un kurtuluşu mümkün gözükmüyor. Gelen yönetim Eskişehirspor marka değerini kullanarak kendi reklamını yapıp çekip gidiyor. Hangi yöneticinin hangi kulüp başkanın alacağı var kulüpte açıklasınlar da bilelim, bildiğim bir şey var emek veren hizmet eden isimsiz kahramanlar olan kulüp çalışanlarının antrenörlerin alacakları var.

Farkındaysanız Eskişehirspor'un kurtuluşunun mali disiplin, ilim, bilim ve projeyle başarılı olacağını söyleyenler hep yenildi.

Şöyle bir anımsayalım Mustafa Topkaya çıktı kürsüye “Seçilirsem kaynağım var borçları da öderim düzeni de değiştiririm”  dedi

Ama ne oldu kaybettirdiler, yarın bir başkası çıksın ona da kaybettirirler. işte Eskişehirspor'da Devrim gibi bir gelişme olmalı dediğimiz tamda bunun için bu kaybettirenlerin düzeni bozulmalı artık.

Eskişehirspor’da artık devrim gibi bir gelişme olmalı.

Kurtuluşun tek reçetesi budur birileri çıkıp bizim kaynağımız var biz para sıkıntısı yaşatmayacağız ve takımı da süperlige çıkartacağız derse destek olalım. İşte o kazandırmayanların düzenini bozalım. Eskişehirspor o bozuk düzene mecbur bırakılmasın.

Eskişehirspor'a kimin başkan olduğunun önemi değil Yönetim Kurulunun Yönetim şeklinin önemli olduğunu Kulübün  nasıl yönetildiğinin önemli olduğudur.

Duyumlarımıza  göre şuan Eskişehir'de bazı işadamları ve spor camiasından maddi olarak çok büyük bir kaynakla ve de Lobi olarak da çok kuvvetli bir yönetim oluşturulmaya çalışıldığı ve önümüzdeki yıl açık ara Süper lige çıkacak bir takım listesini elinde olduğu oyuncular ve teknik ekibin isimlerini hazır olduğu ve bu oyuncuların bazılarının Üç büyüklerden ve Trabzonspor'dan oyuncular olduğu en önemlisi de maddi olarak çok güçlü oldukları yönünde.

Yani önümüzdeki birkaç gün ve kongre yine çok hareketli geçecek Eskişehirspor için iyi olacak herkesin  destekçisi olmalıyız zaman birlik zamanı.