Online terapi, insanların ruh sağlığı alanında internet üzerinden online bir şekilde yardım ve destek veren sistemdir. Daha önce duyulmamış olan online terapist sistemi insanların psikoloji kliniklerine gitmeden çevrimiçi terapi almalarını sağlamaktadır. Sizlere destek olan ekibimiz işlerinde profesyonel olup, Türkiye’nin en seçkin üniversitelerinde eğitim görüp mezun olmuşlardır. Uzmanlarımızın büyük çoğunluğu yurt dışında yüksek lisans eğitimini tamamlayarak global bir deneyim kazanarak sizlere hizmet vermektedir. Günümüzde yüz yüze alınan terapi hizmetlerine oldukça yüksek ücretler ödenmektedir. Bu ücretler bireylerin destek alma isteğini azaltmaktadır. Online terapi fiyat olarak normal terapilere göre daha uygun olmakla beraber online terapistlerin aldığı eğitimleri de görebilmektesiniz.

Çevrimiçi terapi normal terapilere göre daha olumlu yorumlar içermektedir. Bireyler görüntülü veya sesli olarak Skype gibi sosyal iletişim programlardan uzmanlarımızla görüşmeler sağlayarak online terapi hizmeti alabilmektedir.

Online Terapi Avantajları Nelerdir?

İnsanlar yaşamlarında birçok duygu yaşamaktadır. Bu duyguların bazıları normale göre ağır hissedildiği için insanlarda büyük veya kalıcı bir etki bırakmaktadır. Bu etki günlük yaşantımızı etkileyip mutsuzluğa, strese, panik ataklara sebep olabilmektedir. Böyle durumlarda uzmanlardan destek almak gerekir. Yaşanan sorunların bazıları insan için özel olduğundan psikolog da olsa anlatmaya çekinilmektedir.

·        Online terapi bu konuda uzman kadrosuyla son derece rahat bir hizmet sunmaktadır. Sesli çevrimiçi terapi yaparak karşıdaki insanı görmeden derdini anlatıp çare bulmak birey için daha çok tercih edilebilir bir durum olmaktadır. Bu sayede anlattığınız olaylar veya durumlar uzmanlarımız ile sizin aranızda özel olarak konuşularak üçüncü bir kişi dahil edilmemektedir.

·        Terapiye karşı önyargılı bireylerin bu şekilde online terapiyle destek almaları daha kolay olmaktadır. Uygun fiyatlarıyla destek almak isteyen insanlara en güzel şekilde hizmet verilmektedir.

·        Son dönemde yaşadığımız Korona Virüs salgınıyla birlikte birçok işlem internet üzerinde yapılıp hijyen kurallarına son derece uyulmaya çalışılmaktadır. Korona yüzünden değişen dünya düzenine her platformda ayak uydurulmaktadır. Bu durum bazıları için dezavantaja dönüşse de bazıları için son derece avantaja dönüşmüştür.

·        Hastalık bulaşmaması açısından çevrimiçi terapi almak son zamanlarda tercih edilen bir uygulama olmaya başlamıştır. Teması sıfıra indirerek son derece sağlıklı bir destek olmaktadır.

Online Terapinin Faydaları Nedir?

Yapılan araştırmalara göre online terapinin yüz yüze olan terapiden hiçbir farkı olmadığı hatta daha fazla avantajı olduğu ortaya çıkmıştır. Asosyal yapıda veya evden çıkmak istemeyecek kadar kendini iyi hissetmeyen bireyler için online terapi son derece faydalı bir seçenek olmaktadır. Utanıldığından dolayı ne kadar psikolog olsa da bu konuda yaşanan olayları içine atıp kimseye anlatmak istemeyebilirler. Bu konuda online terapi destek almak isteyen bireyler için son derece faydalı bir hizmet sunmaktadır.  

Firmamız üstün başarılarıyla yüz yüze terapiye göre daha fazla olumlu müşteri yorumu elde etmektedir. Uzman ve tecrübeli kadromuzla siz değerli müşterilerimizin sağlığı bizim için ilk sırada yer almaktadır. Bu politikamızda hedefimiz, kendimizden önce tuttuğumuz değerli müşterilerimizle sağlığa doğru birlikte adım atmaktır. Siz de destek almak için Online Terapi sitemizi ziyaret edebilir, çok kısa süre içinde tedavinize başlayabilirsiniz.

Sitemizin linki: https://www.psikologofisi.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM