Göz alıcı detaylara sahip Opel Astra Hatchback, Opel Corsa otomatik ve satılık Opel Insigna gibi modelleri kullanıcıların karşısına çıkıyor. Türkiye’de kullanıcılar tarafından beğenilen Opel, yeni marka logosu ile de göz dolduruyor. Satılık Opel Insignia, Opel Astra hatchback, Opel Corsa otomatik ve birçok Opel modelinin yeni üretiminde yenilenen logo kullanılıyor. Logo ile birlikte markanın otomobil üretim anlayışı da gelişiyor. Yenilikçi ve modern çizgileri bir araya getirerek benzersiz tasarımlar ortaya çıkaran Opel araçların sahip olduğu özellikler tüketiciler tarafından da beğeni topluyor. Güvenlik önlemleri ve sürücü destek sistemlerini de her geçen gün yenileyerek kullanıcıların güvenliği için çalışan Opel, yapılan araştırmalara göre güvenilir araçlar sınıfında sayılan çok sayıda modelin de üreticisi.

Opel Astra hatchback benzinli ve dizel motor seçeneklerinin olduğu bir model olup manuel ile otomatik şanzıman seçeneklerine de sahiptir. Bagaj hacmi yaklaşık 1.210 litreyi bulan Opel Astra hatchback kalabalık ailelerin depolama ihtiyacını karşılar. Yenilenen serilerine eklenen sunroof ve anahtarsız giriş ile çalıştırma özellikleri modeli farklı bir boyuta da taşır.

Opel Corsa otomatik şanzımana sahip araçlar tercihiniz ise Opel fiyat listesi ve diğer modellere göz atarak karar verebilirsiniz. Opel, Corsa modellerinin bazılarında Easytronic adı verilen otomatikleştirilmiş manuel şanzıman kullanmıştır. Corsa C, Corsa D, Astra H ve bazı Meriva modellerinde kullanılan bu şanzıman türü araç sürerken konfor sağlar. Şanzıman akıcılığında ve vites geçişlerinde problem yaşamayacağınız bu şanzıman türü dışında Opel fiyat listesinde otomatik şanzıman türlerine de bakabilirsiniz. Satılık Opel Insignia zarif ve güçlü çizgileri dışında performans açısından da beklentilerinizi karşılar. Satılık Opel Insignia hatchback, sedan ve sportTourer gövde seçenekleri ile ihtiyaçlarınıza cevap verir. İleri Opel teknolojilerinin kullanıldığı bu model bilgi ve eğlence sistemlerinin kullanışlılığı açısından da avantajları olan modeldir. Sahip olduğu sürücü güvenlik önlemleri eski birçok modele göre daha ileri seviyededir. Opel fiyat listesi ve modellerin özelliklerine bakarak siz de ihtiyacınız olan Opel’e sahip olabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM