Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Kentpark’da hizmete açtığı Kent Evi’nde oda nikâhlarının ardından ilk salon nikâhları da kıyıldı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde misafirlerine kapılarını açan Kent Evi, vatandaşlardan tam not aldı.

 

14 Şubat Sevgililer Günü’nde bir ömür mutluluğa evet demek isteyen çiftlerin nikâh işlemleriyle salon nikâhı ile hizmete başlayan Kent Evi, kıyılan 2 nikâh ile resmen hizmete başladı. 300 kişilik kapasitesinin yanı sıra kokteyl salonu ile de mutlu çiftlerin sevdikleriyle bir arada bu günlerini kutlamalarına olanak sağlayan Kent Evi, vatandaşların da beğenisini topladı.

Kent Evi’nde kıyılan ilk nikâhların kendilerinin olduğunu öğrenen çiftler, salonu ve kokteyl alanını çok beğendiklerini belirterek, böyle bir hizmeti Eskişehir’e kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür ettiler.

Çiftleri bu mutlu gününde hediyeleri ve mektubu ile yalnız bırakmayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen mektubunda “14 Şubat gibi özel bir günde sevgi, saygı ve anlayışla temelini attığınız beraberliğinizin bir ömür aynı tutku ile devam etmesini temenni ediyor, şehrimize kazandırdığımız Kent Evi’nde kıyılan ilk nikâhın sizlere bir ömür boyu huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. ifadelerine yer verdi.

Salondaki ikinci nikâhı Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce kıyarken, mutluluğa evet diyen çiftleri tebrik etti. Kent Evi’nin evlenecek tüm çiftlere kapılarının açık olduğunu ifade eden Ünlüce, özellikle yaz dönemi için büyük bir ilgi ile karşılaşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Editör: Mustafa YILDIRIM