Elmasın çok özel ve benzersiz hali olan pırlanta, takı ürünlerinin eşsiz bir hal almasını sağlıyor. Yüzük, küpe, bileklik, kolye gibi takı ürünlerinde kullanılan pırlanta, tasarımların çok özel bir görünüm elde etmesini mümkün kılıyor. Mutluluğa atılan ilk adım olarak da değerlendirilen pırlanta yüzükler, manevi açıdan çok özel tasarımlardır.

Bunun yanı sıra evlenme tekliflerinde de tercih edilen pırlanta yüzükler, sevginin en estetik halidir. Uzun süredir pırlanta sektöründe kendisine yer bulan Pırlantam, sektördeki deneyimlerini kullanarak benzersiz tasarımlarda bulunan bir markadır. Hem erkek hem de kadınlar için yenilikçi tasarımlarda bulunan Pırlantam, genç ve dinamik bir ekibe sahiptir. İstanbul Kapalıçarşı’da mağazaya sahip olmakla birlikte 2020 yılında online dünyaya da adım atmıştır. Sizler de Pırlantam ayrıcalığıyla benzersiz tasarımlara sahip olabilir, hayatın her alanında şık ve zarif bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pırlanta beştaş yüzük modelleri gibi birçok pırlanta yüzük modelleri Pırlantam’da..

Özel Günlerde Tercih Edilebilecek Pırlantalar

Özel günlerde benzersiz bir görünüm arzulayan kadınlar, pırlanta takılara yönelim gösteriyor. Kombinlere modern bir duruş sağlayan pırlanta tasarımlar, davetlerde ya da düğün ve nişan gibi törenlerde eşsiz bir tarzı mümkün kılıyor. Farklı kategorilerde yenilikçi tasarımlarda bulunan Pırlantam; yüzük, kolye, bileklik ve küpenin yanı sıra elmas, altın ürünler, set ve gerdanlık tasarımlarını da gerçekleştiriyor.

Aynı zamanda erkek mücevher modelleri için de yenilikçi tasarımlarda bulunan Pırlantam; altın tesbihler, erkek yüzükleri, kravat iğneleri, kol düğmeleri, erkek küpeleri ve erkek bilekliklerini çok özel fiyatlarla müşterilerine sunuyor. Sizler de yenilikçi tasarımlara sahip olabilir, pırlantanın ayrıcalığını kombinlerinizde hissedebilirsiniz.

Tarz Sahibi Kadınlar için Modern ve İncelikli Tasarımlar

Tarz sahibi kadınlar için tasarlanan pırlanta ürünler, farklı kategoriler halinde satışa sunuluyor. Ayrıca farklı karatlar halinde tasarlanan takı ürünleri, takı dünyasındaki desen ve işlemeleri bünyesinde barındırıyor. Pırlantam tarafından sizlere sunulan pırlanta ürünleri inceleyebilir, yenilikçi tasarımlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Pırlantam ayrıcalığıyla tasarlanan pırlanta ürünler genel olarak şu avantajlara sahiptir:

·                 Ücretsiz kargo

·                 Ürün sertifikası

·                 Ömür boyu garanti

·                 Ürün sigortası

·                 3d güvenli alışveriş

·                 Ücretsiz iade

Sizler de göz alıcı tasarımlara sahip olmak için pırlantam.com sitesini ziyaret edebilir, aradığınız tasarımlara zahmetsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM