Tepebaşı Belediyesi’nin kentte yaşayan vatandaşlar için düzenlediği sağlıklı ve eğlenceli aktiviteler devam ediyor.

Rekreasyon birimi tarafından gerçekleştirilen plaj voleybolu turnuvası da açılış müsabakaları ile başladı. Turnuvanın açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Kerem Yıldırım Şimşek, Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Başkanı Mert Erkan, akademisyenler ve sporseverler katıldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Ataç, rekreasyon çalışmalarının önemine dikkat çekerken, turnuvada emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti. Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Kerem Yıldırım Şimşek ve Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü Başkanı Mert Erkan da Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

28 takımın katıldığı turnuvada maçlar, Tepebaşı Belediyesi merkez bina yanında bulunan kum sahada oynanıyor. Takımların 2 kadın, 2 erkekten oluştuğu ve sahada 3 as ve 1 yedek oyuncu ile mücadele edilen turnuvanın ilk gününde kıyasıya rekabetin yaşandığı maçlar oynandı.

Turnuvaya katılan sporcular da etkinlikten dolayı memnun olduklarını belirterek Tepebaşı Belediyesi’ne teşekkür etti. Turnuvada kazanan ekip hafta boyunca 17.00-20.00 saatleri arasında oynanacak maçlar ile belli olacak.

Editör: Mustafa YILDIRIM