1,5 yıl önce Eskişehir de faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’ de önemli firmaları ile çalışan AACB AGENCY yeni bir ticari ortaklığa imza attı. Firma Özgü Lojistik Group ile 2 yıldır yürütmüş olduğu ajans faaliyetlerinin haricinde Group şirketler içerisinde yer alan POP-in Organizasyon, Lojistik ve Tedarik A.Ş. ile uzun süreli ticari ortaklığa başladı.

Konfor ve üst düzey kalite ilkesi ile, ergonomik, ekonomik ve farklı tarzda ürünler üretirken üstün hizmet kalitesi ile müşteri memnuniyetini üst düzeyde tutmak başlıca hedefimizdir. Ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, müşteri isteklerine cevap verebilecek farklı tarzda ürünler üretirken; üstün kalite, güvenilirlik ve sürekli gelişim ilkelerinden taviz vermemek en temel kalite politikamızdır.

Tuzla Organize Sanayi’ de 5.000 m2 üzerine kurulan 1000 m2 si üretim tesisi 4000 m2 si depolama alanı olan yeni oluşumda; www.yuvamfix.com ile ev dekorasyonu ve yaşamı ile ilgili e ticaret sitesinin yönetimi, içeriğinde yer alan ürünlerin üretimi ve pet kategorisinde de Wodoti markasını hem ulusal hem de uluslarası arenada üretici kimliği ile güçlendirerek yol almaktadır. AACB AGENCY bu oluşumda hem organizasyon yapısının yönetimi, hem marka konumlandırma ve reklam çalışmaları hem de ürün geliştirme konusunda liderlik etmektedir.

Eskişehir’den bir markanın böyle büyük bir organizasyonda yer alması hem şehrimize hem de ticari gelir anlamında büyük etki yaratacaktır. Özgü Lojistik Group bünyesinde 4000 çalışan ve Türkiye’de 54 farklı lokasyonda faaliyet gösteren bir lojistik ağı bulunmaktadır. 400.000 m2 üzerinde depolama faaliyet ile büyük bir operasyon gücüde bulunmaktadır.

Editör: TE Bilişim